Yaşar Bahçeci Orta Asya'ya Açıldı

SİYASET 30.04.2023 - 12:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci Orta Asya'ya Açıldı

Kırşehir'in önceki dönem Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türk Devletleri Değerleme Birliği'nin kurulması için Bakü'ye gitti.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimler için Kırşehir Milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Kırşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Yaşar Bahçeci tekrar işlerine yoğunlaştı.İstanbul merkezli Eva Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nin başına geçen Bahçeci daha sonra Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'nin başkanı olmuştu.   ORTA ASYA'YA AÇILDI AK Parti'den Kırşehir Milletvekili olamayan Yaşar Bahçeci bu kez Orta Asya'ya açıldı.Türk Devletleri Değerleme Birliği kurulması için Bakü'ye giden Bahçeci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda '' Bakü’de Türk Devletleri’nin Değerleme Birliklerinin başkanları ile bir araya gelerek Türk Devletleri Değerleme Birliği kurma kararı aldık, haziranda Türkistan da imzaları atacağız inşAllah. Rabbim birliğimizi daim etsin'' ifadelerine yer verdi.
Kırşehir'in önceki dönem Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türk Devletleri Değerleme Birliği'nin kurulması için Bakü'ye gitti.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimler için Kırşehir Milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Kırşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Yaşar Bahçeci tekrar işlerine yoğunlaştı.İstanbul merkezli Eva Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nin başına geçen Bahçeci daha sonra Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'nin başkanı olmuştu.

 

ORTA ASYA'YA AÇILDI

AK Parti'den Kırşehir Milletvekili olamayan Yaşar Bahçeci bu kez Orta Asya'ya açıldı.Türk Devletleri Değerleme Birliği kurulması için Bakü'ye giden Bahçeci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda '' Bakü’de Türk Devletleri’nin Değerleme Birliklerinin başkanları ile bir araya gelerek Türk Devletleri Değerleme Birliği kurma kararı aldık, haziranda Türkistan da imzaları atacağız inşAllah. Rabbim birliğimizi daim etsin'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.