Kırşehir'de Elektrik Kesintisi Yaşanacak Yerler

GÜNDEM 04.10.2023 - 00:23, Güncelleme: 04.10.2023 - 00:23
 

Kırşehir'de Elektrik Kesintisi Yaşanacak Yerler

Kırşehir Valiliği tarafından yapılan bildiride, il genelinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı elektrik kesintisi yapılacak yerlerin listesi, tarihler ve kesinti yapılacak saat aralığı yayınlandı.

Kırşehir Valiliği tarafından yapılan uyarıda, MEDAŞ tarafından gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle 5 ekim ve 11 ekim tarihleri arasında elektrik kesintisi yapılacak mahallelerin ve köylerin listesi yayınladı.MEDAŞ tarafından verilen bilgide , '' İşletmesi sorumluluk alanı içerisinde yer alan aşağıda bilgileri belirtilen bölgelerde yapılacak çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi yapılacaktır. Çalışmaların programlanan süreden erken tamamlanması halinde kesinti bitiş saatinden önce elektrik verilebilecektir'' ifadeleri yer aldı.   İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK YERLERİN LİSTESİ ,KESİNTİ YAPILACAK TARİHLER VE SAATLERİ : SÖZ KONUSU KESİNTİLER NEDENİYLE VATANDAŞLAR ŞU ŞEKİLDE UYARILDI : 1. Elektrikle çalışan cihazlarınızın devreden çıkartılması. 2. Yapılacak çalışmaların, belirtilen saatten önce bitmesi halinde, çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilebileceği, 3. Jeneratör kullanan müşterilerimizin ve Elektrik Dağıtım şebekesi aracılığı ile satış yapan Elektrik enerjisi üreticilerinin kesinti süresi boyunca İş kazalarına mahal verilmemesi adına Dağıtım Şebekesi Anahtarlama elemanlarının açık olduğunu mutlaka kontrol etmeleri, 4. Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezimizden ve www.meramedas.com.tr adresinden faydalanabilineceği hususlarını dikkatinize sunarız.    
Kırşehir Valiliği tarafından yapılan bildiride, il genelinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı elektrik kesintisi yapılacak yerlerin listesi, tarihler ve kesinti yapılacak saat aralığı yayınlandı.

Kırşehir Valiliği tarafından yapılan uyarıda, MEDAŞ tarafından gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle 5 ekim ve 11 ekim tarihleri arasında elektrik kesintisi yapılacak mahallelerin ve köylerin listesi yayınladı.MEDAŞ tarafından verilen bilgide , '' İşletmesi sorumluluk alanı içerisinde yer alan aşağıda bilgileri belirtilen bölgelerde yapılacak çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi yapılacaktır. Çalışmaların programlanan süreden erken tamamlanması halinde kesinti bitiş saatinden önce elektrik verilebilecektir'' ifadeleri yer aldı.

 

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK YERLERİN LİSTESİ ,KESİNTİ YAPILACAK TARİHLER VE SAATLERİ :

SÖZ KONUSU KESİNTİLER NEDENİYLE VATANDAŞLAR ŞU ŞEKİLDE UYARILDI :

1. Elektrikle çalışan cihazlarınızın devreden çıkartılması.
2. Yapılacak çalışmaların, belirtilen saatten önce bitmesi halinde, çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilebileceği,
3. Jeneratör kullanan müşterilerimizin ve Elektrik Dağıtım şebekesi aracılığı ile satış yapan Elektrik enerjisi üreticilerinin kesinti süresi boyunca
İş kazalarına mahal verilmemesi adına Dağıtım Şebekesi Anahtarlama elemanlarının açık olduğunu mutlaka kontrol etmeleri,
4. Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezimizden ve www.meramedas.com.tr adresinden
faydalanabilineceği hususlarını dikkatinize sunarız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.