Ailesini Bulmak İçin Kırşehir'den Katıldı

YAŞAM 06.10.2023 - 20:53, Güncelleme: 06.10.2023 - 20:49
 

Ailesini Bulmak İçin Kırşehir'den Katıldı

 ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Porgramına Kırşehir'den katılan Halil Cilt, 29 yıl önce kendisini Kırşehir Devlet Hastanesi'nde bırakan annesi Remziye Hatun'u bulmak istedi.     Anne Remziye Hatun, 1 Mayıs 1994 tarihinde doğum yaptığını ve oğlunu maddi imkansızlıklar yüzünden Ömer Faruk Cilt'e evlatlık olarak verdiğine dair yazılı bir kağıt verdi.     O yazılı kağıttan yola çıkan Halil Cilt biyolojik ailesine ulaşmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.Halil Cilt'in ablası canlı yayına bağlanarak kardeşlerinin hayatta olmadığını bildiklerini belirtti.     Stüdyoda duygu dolu anlar yaşanırken abla Şenay, anneleri Remziye Hatun'un 2011 yılında vefat ettiğini dile getirdi.    

 ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Porgramına Kırşehir'den katılan Halil Cilt, 29 yıl önce kendisini Kırşehir Devlet Hastanesi'nde bırakan annesi Remziye Hatun'u bulmak istedi.

 

 

Anne Remziye Hatun, 1 Mayıs 1994 tarihinde doğum yaptığını ve oğlunu maddi imkansızlıklar yüzünden Ömer Faruk Cilt'e evlatlık olarak verdiğine dair yazılı bir kağıt verdi.

 

 

O yazılı kağıttan yola çıkan Halil Cilt biyolojik ailesine ulaşmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.Halil Cilt'in ablası canlı yayına bağlanarak kardeşlerinin hayatta olmadığını bildiklerini belirtti.

 

 

Stüdyoda duygu dolu anlar yaşanırken abla Şenay, anneleri Remziye Hatun'un 2011 yılında vefat ettiğini dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.