Kırşehir Kent Konseyi'nden Rektör Karahocagil'e Ziyaret

GÜNDEM 23.10.2023 - 13:23, Güncelleme: 23.10.2023 - 13:21
 

Kırşehir Kent Konseyi'nden Rektör Karahocagil'e Ziyaret

Kırşehir Kent Konseyi heyeti, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kırşehir Kent Konseyi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ile birlikte Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna, Engelliler Meclisi Başkanı Turgay Demir, Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu Başkanı Zübeyde Gökbulut,Tarım Çalışma Grubu Başkanı Gökhan Filik ,Kent Konseyi Genel Sekreteri Umut Yoldaş ve Medya ve İletişim Çalışma Grubu Başkanı Ömer Duran'ın katılım gösterdiği ziyarette Kent Konseyi üyeleri ve çalışmalarına ilişkin bilgi aktarıldı. Daha sonra ise Kırşehir Kent Konseyi ve Üniversite arasındaki işbirliklerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversite birimlerinin Kent Konseyi meclis ve çalışma grupları ile uyumlu çalışması noktasında desteklerini iletti ve bu desteğin artarak devam etmesi adına fikirlerini sundu. Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ise daha önce Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin fiziki gelişimini sağlamak için kurulan Ahi Evran Üniversitesi Yaşatma Vakfı'nın tekrar aktif edilmesi gerektiğini belirterek vakıf çalışmalarının üniversiteye kazanımları ile ilgili bilgi verdi.Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ise vakıf çalışmalarına ihtiyaç duyduklarını kaydederek Ahi Evran Üniversitesi Yaşatma Vakfı'na tekrar işlerlik kazandırmak için gerekli çalışmaları başlatacaklarını iletti. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve başarılar dileyen Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Heyetine teşekkür etti.  
Kırşehir Kent Konseyi heyeti, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kırşehir Kent Konseyi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ile birlikte Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna, Engelliler Meclisi Başkanı Turgay Demir, Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu Başkanı Zübeyde Gökbulut,Tarım Çalışma Grubu Başkanı Gökhan Filik ,Kent Konseyi Genel Sekreteri Umut Yoldaş ve Medya ve İletişim Çalışma Grubu Başkanı Ömer Duran'ın katılım gösterdiği ziyarette Kent Konseyi üyeleri ve çalışmalarına ilişkin bilgi aktarıldı.

Daha sonra ise Kırşehir Kent Konseyi ve Üniversite arasındaki işbirliklerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversite birimlerinin Kent Konseyi meclis ve çalışma grupları ile uyumlu çalışması noktasında desteklerini iletti ve bu desteğin artarak devam etmesi adına fikirlerini sundu.

Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ise daha önce Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin fiziki gelişimini sağlamak için kurulan Ahi Evran Üniversitesi Yaşatma Vakfı'nın tekrar aktif edilmesi gerektiğini belirterek vakıf çalışmalarının üniversiteye kazanımları ile ilgili bilgi verdi.Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ise vakıf çalışmalarına ihtiyaç duyduklarını kaydederek Ahi Evran Üniversitesi Yaşatma Vakfı'na tekrar işlerlik kazandırmak için gerekli çalışmaları başlatacaklarını iletti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve başarılar dileyen Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Heyetine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.