İşin Sırrını Öğrenmek İçin Kırşehir'e Geliyorlar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2018 - 10:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İşin Sırrını Öğrenmek İçin Kırşehir'e Geliyorlar

Kalite süreçlerini başarıyla tamamlayan, stratejik planlarını uygulayan ve projeleriyle adından sıkça söz ettiren Ahi Evran Üniversitesi'ne diğer üniversitelerden ziyaretler devam ediyor. Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Ahi Evran Üniversitesinin kalite süreci ve stratejik planını hayata geçirme ve uygulama aşamaları gibi konularda bilgi sahibi olmak ve deneyimlerinden yararlanmak üzere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 2 Nisan 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti. Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Ahi Evran Üniversitesinin kısa sürede birçok başarılı çalışmaya imza attığını belirterek üniversitemizin deneyimlerinden yararlanarak kendi üniversitelerindeki çalışmalarda bu deneyimleri uygulamak istediklerini kaydetti.  Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Ahi Evran Üniversitesinde başarıyla sonuçlanan süreçlerin etkin ekip çalışması ile birlikte gerçekleştiğini söyleyerek özellikle kalite sürecinde tüm personelin bu işe yürekten sahip çıktığını anlattı. Ülkemizde yapılan işlerin kalite düzeyinin yüksek olması ve bu işlere gereken önemin verilmesi gerektiğinin altını çizen Rektör Karakaya, üniversitelerin bu süreçte en çok eğitim alanında bu konulara dikkat etmesi gerektiğini söyledi.  Ahi Evran Üniversitesi olarak kendilerine bilgi desteği sağlayacaklarını ifade eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş’e teşekkür etti. Ziyaretin ardından Kalite Yönetim Koordinatörlüğü Ekibi ile bir araya gelen Prof. Dr. Metin Gümüş, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Kalite Yönetim Koordinatörü Yardımcısı Ekrem Öztürk’ten geçirdiğimiz kalite süreçleri hakkında bilgiler aldı.

Kalite süreçlerini başarıyla tamamlayan, stratejik planlarını uygulayan ve projeleriyle adından sıkça söz ettiren Ahi Evran Üniversitesi'ne diğer üniversitelerden ziyaretler devam ediyor.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Ahi Evran Üniversitesinin kalite süreci ve stratejik planını hayata geçirme ve uygulama aşamaları gibi konularda bilgi sahibi olmak ve deneyimlerinden yararlanmak üzere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 2 Nisan 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Ahi Evran Üniversitesinin kısa sürede birçok başarılı çalışmaya imza attığını belirterek üniversitemizin deneyimlerinden yararlanarak kendi üniversitelerindeki çalışmalarda bu deneyimleri uygulamak istediklerini kaydetti.

 Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Ahi Evran Üniversitesinde başarıyla sonuçlanan süreçlerin etkin ekip çalışması ile birlikte gerçekleştiğini söyleyerek özellikle kalite sürecinde tüm personelin bu işe yürekten sahip çıktığını anlattı. Ülkemizde yapılan işlerin kalite düzeyinin yüksek olması ve bu işlere gereken önemin verilmesi gerektiğinin altını çizen Rektör Karakaya, üniversitelerin bu süreçte en çok eğitim alanında bu konulara dikkat etmesi gerektiğini söyledi.  Ahi Evran Üniversitesi olarak kendilerine bilgi desteği sağlayacaklarını ifade eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş’e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Kalite Yönetim Koordinatörlüğü Ekibi ile bir araya gelen Prof. Dr. Metin Gümüş, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Kalite Yönetim Koordinatörü Yardımcısı Ekrem Öztürk’ten geçirdiğimiz kalite süreçleri hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.