İsviçre'de Gördü Kırşehir'e de Kazandırıyor

TURİZM 15.11.2022 - 19:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İsviçre'de Gördü Kırşehir'e de Kazandırıyor

Bölgenin en büyük termal otelini Kırşehir'e kazandıran Ertex Holding Onursal Başkanı Ercan Malkoç, İsviçre'de görüp beğendiği Ahşap Bungalov Tatil Köyü'nü Kırşehir'de inşa etmek için kolları sıvadı.

Kırşehir'in turizm potansiyelini değerlendirmek ve bu kapsamda Kırşehir'i turizm kenti yapmak üzere daha önce bölgenin en büyük ve en donanımlı termal otelini kazandıran Ertex Holding Onursal Başkanı Ercan Malkoç, iş ziyareti için gittiği İsviçre'de, ülkeye özgü Ahşap Bungalov Tatil Köyü'nü gördü ve çok beğendi.     Malkoç, Ahşap Bungalov  tatil köyünü Kırşehir'e getirmek ve inşa etmek için kolları sıvadı.Ahşap bungalov tatil köyü için özel proje hazırlatan Malkoç, bu projeyi uygulamaya koydu ve çalışmaları başlattı.     Armas Otelin hemen yanında bulunan ve Kırşehir'i panaromik olarak gören yamaca inşa edilen evler iki etap olarak inşa edilecek.İlk etapta şehir manzaralı olarak inşa edilecek evlerin ikinci etabı ise orman manzaralı olarak inşa edilecek.     Otele alternatif olarak izole konaklama tercihinde bulunmak isteyenlere sunulacak olan evlerde ayrıca termal su imkanı da sunulacak.Tatil bölgelerinde büyük rağbet gören bungalov evlerin Kırşehir'e inşa edilmesi ile birlikte ilimiz alternatif turizm imkanları noktasında da zenginleşmiş olacak.   İsviçre tipi ahşap bungalov tatil köyünün kısa sürede tamamlanması planlanıyor.  
Bölgenin en büyük termal otelini Kırşehir'e kazandıran Ertex Holding Onursal Başkanı Ercan Malkoç, İsviçre'de görüp beğendiği Ahşap Bungalov Tatil Köyü'nü Kırşehir'de inşa etmek için kolları sıvadı.

Kırşehir'in turizm potansiyelini değerlendirmek ve bu kapsamda Kırşehir'i turizm kenti yapmak üzere daha önce bölgenin en büyük ve en donanımlı termal otelini kazandıran Ertex Holding Onursal Başkanı Ercan Malkoç, iş ziyareti için gittiği İsviçre'de, ülkeye özgü Ahşap Bungalov Tatil Köyü'nü gördü ve çok beğendi.

 

 

Malkoç, Ahşap Bungalov  tatil köyünü Kırşehir'e getirmek ve inşa etmek için kolları sıvadı.Ahşap bungalov tatil köyü için özel proje hazırlatan Malkoç, bu projeyi uygulamaya koydu ve çalışmaları başlattı.

 

 

Armas Otelin hemen yanında bulunan ve Kırşehir'i panaromik olarak gören yamaca inşa edilen evler iki etap olarak inşa edilecek.İlk etapta şehir manzaralı olarak inşa edilecek evlerin ikinci etabı ise orman manzaralı olarak inşa edilecek.

 

 

Otele alternatif olarak izole konaklama tercihinde bulunmak isteyenlere sunulacak olan evlerde ayrıca termal su imkanı da sunulacak.Tatil bölgelerinde büyük rağbet gören bungalov evlerin Kırşehir'e inşa edilmesi ile birlikte ilimiz alternatif turizm imkanları noktasında da zenginleşmiş olacak.

 

İsviçre tipi ahşap bungalov tatil köyünün kısa sürede tamamlanması planlanıyor.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.