Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Seçilen Özge Şenlik Kimdir ?

EKONOMİ 26.04.2024 - 11:57, Güncelleme: 26.04.2024 - 11:57
 

Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Seçilen Özge Şenlik Kimdir ?

Kırşehir Belediye Meclis Üyeliği ve TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı'na seçilen Özge Karamusaoğlu Şenlik kimdir?

31 Mart Yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Meclisi Üyeliği'ne seçilen Özge Karamusaoğlu Şenlik, Sinem Ardıç'ın istifa etmesinin ardından yapılan gerçekleştirilen Başkanlık seçiminin ardından Kırşehir TSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı’na getirildi.İcra Kurulu Başkan Yardımcılığına ise Gözde Bozoğlu seçildi.KGK Başkanı Özge Şenlik yaptığı açıklamada ilimizde kadın girişimciliğini yaymak ve özendirmek için Kadın Girişimciler Kurulu olarak çok çalışacaklarının ve ses getirecek projelere imza atacaklarının altını çizdi. ÖZGE KARAMUSAOĞLU ŞENLİK KİMDİR ? 1985 doğumluyum , İlk Ve Orta Öğrenimimi İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesinde, Lise öğrenimimi Bandırma Anadolu lisesinde tamamladım. 2006 yılında Sütaş Karacabey Danone Gönen fabrikalarında stajer olarak çalıştım. 2007 yılında Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldum.  Üniversite yıllarımda 4 yıl Türk Halk Müziği korosunda görev aldım. Meslek hayatıma 2008 yılında süt ürünleri fabrikasında sorumlu yönetici olarak göreve başladım. 2010 ile 2012 yılları arasında   Ankara Üniversitesi Süt teknolojisi bölümünde yüksek lisansımı tamamladım. Çalışma hayatıma devam ederken İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimine katılarak B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olmaya hak kazandım. 2014 yılında çalışmakta olduğum süt ürünleri fabrikasından kendı istegimle ayrılarak danışmanlık firması kurup meslek hayatıma yeni bir sayfa açtım.  2015 yılında TOBB kapasite raporu eksperliği eğitimine katılarak Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası kapasite rapor eksperi görevini üstlendim. İki yıl süre ile serbest bireysel Gıda ve İş Güvenliği danışmanlığı yaptıktan sonra 2016 yılında Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi kurmaya karar verdim. Halen VAHA Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak Kırşehirde ve çevre illerde  bulunan çeşitli iş kollarındaki firmalara İş Sağlığı ve Güvenliği hizmeti vermeye devam etmekteyiz. 2019 yılından bu yana Kırşehir Kent Konseyi Yönetim Kurulu Kadın Meclisinde görev almaktayim. 2019-2023 yılları arasında TOBB Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. 2023 yılında yapılan seçimlerle yeniden seçilerek Başkan Yardımcılığı görevime halen devam etmekteyim.  2020 yılında S.S Kıurşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini  kurarak yönetiminde aktif rol aldım.2021 yılında Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu oluşumu içerisinde Unesco Müzik Şehri Kırşehir için çeşitli illerde konserlere katıldım. Çeşitli sosyal projelerde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadı  Girişimciler İcra kurulu, Kırşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi , S.S Kırşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Kırşehir Kent Konseyi Kadın  korosunda aktif olarak görev almaktayım. Evli ve iki çocuk annesiyim.  
Kırşehir Belediye Meclis Üyeliği ve TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı'na seçilen Özge Karamusaoğlu Şenlik kimdir?

31 Mart Yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Meclisi Üyeliği'ne seçilen Özge Karamusaoğlu Şenlik, Sinem Ardıç'ın istifa etmesinin ardından yapılan gerçekleştirilen Başkanlık seçiminin ardından Kırşehir TSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı’na getirildi.İcra Kurulu Başkan Yardımcılığına ise Gözde Bozoğlu seçildi.KGK Başkanı Özge Şenlik yaptığı açıklamada ilimizde kadın girişimciliğini yaymak ve özendirmek için Kadın Girişimciler Kurulu olarak çok çalışacaklarının ve ses getirecek projelere imza atacaklarının altını çizdi.

ÖZGE KARAMUSAOĞLU ŞENLİK KİMDİR ?

1985 doğumluyum , İlk Ve Orta Öğrenimimi İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesinde, Lise öğrenimimi Bandırma Anadolu lisesinde tamamladım. 2006 yılında Sütaş Karacabey Danone Gönen fabrikalarında stajer olarak çalıştım. 2007 yılında Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldum.  Üniversite yıllarımda 4 yıl Türk Halk Müziği korosunda görev aldım. Meslek hayatıma 2008 yılında süt ürünleri fabrikasında sorumlu yönetici olarak göreve başladım.

2010 ile 2012 yılları arasında   Ankara Üniversitesi Süt teknolojisi bölümünde yüksek lisansımı tamamladım. Çalışma hayatıma devam ederken İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimine katılarak B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olmaya hak kazandım. 2014 yılında çalışmakta olduğum süt ürünleri fabrikasından kendı istegimle ayrılarak danışmanlık firması kurup meslek hayatıma yeni bir sayfa açtım.  2015 yılında TOBB kapasite raporu eksperliği eğitimine katılarak Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası kapasite rapor eksperi görevini üstlendim. İki yıl süre ile serbest bireysel Gıda ve İş Güvenliği danışmanlığı yaptıktan sonra 2016 yılında Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi kurmaya karar verdim. Halen VAHA Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak Kırşehirde ve çevre illerde  bulunan çeşitli iş kollarındaki firmalara İş Sağlığı ve Güvenliği hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

2019 yılından bu yana Kırşehir Kent Konseyi Yönetim Kurulu Kadın Meclisinde görev almaktayim. 2019-2023 yılları arasında TOBB Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. 2023 yılında yapılan seçimlerle yeniden seçilerek Başkan Yardımcılığı görevime halen devam etmekteyim.  2020 yılında S.S Kıurşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini  kurarak yönetiminde aktif rol aldım.2021 yılında Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu oluşumu içerisinde Unesco Müzik Şehri Kırşehir için çeşitli illerde konserlere katıldım. Çeşitli sosyal projelerde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadı  Girişimciler İcra kurulu, Kırşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi , S.S Kırşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Kırşehir Kent Konseyi Kadın  korosunda aktif olarak görev almaktayım. Evli ve iki çocuk annesiyim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.