Kaman'da Eğitime Hava Muhalefeti Engeli

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 22:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaman'da Eğitime Hava Muhalefeti Engeli

Kaman Kaymakamlığından yapılan açıklamada hava muhalefeti nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. İŞTE O AÇIKLAMA : "Meteorolojik verilere göre sabaha kadar devam etmesi beklenen kuvvetli kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın(çarşamba günü) ilçemiz genelinde eğitime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir."

Kaman Kaymakamlığından yapılan açıklamada hava muhalefeti nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

İŞTE O AÇIKLAMA :

"Meteorolojik verilere göre sabaha kadar devam etmesi beklenen kuvvetli kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın(çarşamba günü) ilçemiz genelinde eğitime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.