Karısını Öldüren Cani Koca Yakalandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2020 - 21:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Karısını Öldüren Cani Koca Yakalandı

Kırşehir'de cinnet geçirerek boşandığı ancak birlikte yaşadığı eşini pompalı tüfekle öldüren Nihat Çakır yakalandı. 4 çocuğunun annesi Alev Ergin ile tartışan ardından cinnet geçirerek pompalı tüfekle Alev Ergin'i öldüren Nihat Çakır (49) kaçarak kayıplara karışmıştı.Yapılan geniş çaplı tahkikatın ardından katil Kırşehir merkeze bağlı kırsal alanda yakalanarak gözaltına alındı.Çakır sorgusunun tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilecek. OLAY NASIL MEYDANA GELDİ ? Olay Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi.Daha önce boşandıkları öğrenilen ancak beraber yaşamaya devam eden 4 çocuklu Nihat Çakır (49) ve Alev Ergin (45) tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet geçiren Nihat Çakır eşinin üzerine pompalı tüfekle ateş etti. ''YA ONU YA DA KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİM'' Edinilen bilgiye göre Alev Ergin'in bir süre önce ölen babasından kalan emekli maaşı almak için eşinden resmi olarak boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği öğrenildi.Komşuları ; bir süre sonra Alev Ergin'in kocası Nihat'ı istememeye başladığını ve zanlı kocanın da sürekli olarak , ''ya seni ya da kendimi öldüreceğim'' dediğini belirttiler.

Kırşehir'de cinnet geçirerek boşandığı ancak birlikte yaşadığı eşini pompalı tüfekle öldüren Nihat Çakır yakalandı.

4 çocuğunun annesi Alev Ergin ile tartışan ardından cinnet geçirerek pompalı tüfekle Alev Ergin'i öldüren Nihat Çakır (49) kaçarak kayıplara karışmıştı.Yapılan geniş çaplı tahkikatın ardından katil Kırşehir merkeze bağlı kırsal alanda yakalanarak gözaltına alındı.Çakır sorgusunun tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilecek.

OLAY NASIL MEYDANA GELDİ ?

Olay Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi.Daha önce boşandıkları öğrenilen ancak beraber yaşamaya devam eden 4 çocuklu Nihat Çakır (49) ve Alev Ergin (45) tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet geçiren Nihat Çakır eşinin üzerine pompalı tüfekle ateş etti.

''YA ONU YA DA KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİM''

Edinilen bilgiye göre Alev Ergin'in bir süre önce ölen babasından kalan emekli maaşı almak için eşinden resmi olarak boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği öğrenildi.Komşuları ; bir süre sonra Alev Ergin'in kocası Nihat'ı istememeye başladığını ve zanlı kocanın da sürekli olarak , ''ya seni ya da kendimi öldüreceğim'' dediğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.