Kırşehir 2 de 2 Yaptı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2019 - 18:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir 2 de 2 Yaptı

Ligin 2. haftasında evinde Kastamonuspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor rakibini 1-0 mağlup ederek ligde 2. sıraya yükseldi Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda Kırşehirli taraftar izledi.İlk yarıda daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta her iki takımda buldukları pozisyonlardan faydalanamadı.Maçın 42. dakikasında Ahmet Karadayı ceza sahası dışında topla buluştu ve güzel bir plase ile takımını 1-0 öne geçiren golü attı.İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında atak oynayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Kastamonuspor da kontra ataktan pozisyonlar buldu ancak her iki tkaımda buldukları pozisyonlardan yararlanamadı.Maın 90. dakikasında rakibine sert müdahalede bulunan Nezir Özer kırmızı kart görerek Kastamonuspor'u 10 kişi bıraktı ve maç da 1-0 Kırşehir Belediyespor galibiyetiyle sona erdi. Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 6'ya yükselterek rakiplerinin puan kaybettiği haftada 2. sırada yer aldı. Fotoğraflar : Salih Hançer (Umut Haber)

Ligin 2. haftasında evinde Kastamonuspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor rakibini 1-0 mağlup ederek ligde 2. sıraya yükseldi

Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda Kırşehirli taraftar izledi.İlk yarıda daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta her iki takımda buldukları pozisyonlardan faydalanamadı.Maçın 42. dakikasında Ahmet Karadayı ceza sahası dışında topla buluştu ve güzel bir plase ile takımını 1-0 öne geçiren golü attı.İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında atak oynayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Kastamonuspor da kontra ataktan pozisyonlar buldu ancak her iki tkaımda buldukları pozisyonlardan yararlanamadı.Maın 90. dakikasında rakibine sert müdahalede bulunan Nezir Özer kırmızı kart görerek Kastamonuspor'u 10 kişi bıraktı ve maç da 1-0 Kırşehir Belediyespor galibiyetiyle sona erdi.

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 6'ya yükselterek rakiplerinin puan kaybettiği haftada 2. sırada yer aldı.

Fotoğraflar : Salih Hançer (Umut Haber)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.