Kırşehir Avantajı Ankara'ya Kaptırmadı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2019 - 20:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Avantajı Ankara'ya Kaptırmadı

2. Lig Kırmızı grupta Ankara deplasmanında 2-0 geriye düşen Kırşehir Belediyespor ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. TCDD Ankara Demirspor Stadyumunda oynanan karşılaşma Kırşehir'i aratmadı.Çok sayıda Kırşehir taraftarın seyrettiği maçın ilk yarısına hızlı başlayan taraf lider Ankara Demirspor oldu.Maçın henüz 13. dakikasında Hakan Turan'ın kaydettiği golle Ankara Temsilcisi 1-0 öne geçti.Maçın 41. dakikasında Süleyman Güneş'in bulduğu golle mavi beyazlılar skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarıda bu skor ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında Kırşehirli taraftarların takımlarına yoğun desteği vardı.Maçın 53. dakikasında ceza sahası içerisindeki pozisyona çalınan penaltıyı gole çeviren Turan Yılmaz farkı 1'e indirdi.Maçın 78. dakikasıda sahneye yine Turan Yılmaz çıktı ve takımına beraberliği getiren golü attı.Gol sonrası yeşil beyazlılarda büyük sevinç vardı.Golden sonra her iki takım da pozisyonlardan faydalanamayınca maç bu skorla sona erdi. Evinde 2-0 öne geçen ancak bu avantajını koruyamayan lider Ankara Demirspor 29 puanla maç fazlasıyla liderliğini korurken 27 puana sahip Kırşehir Belediyespor da 4. sıradaki yerini korudu.Ligdeki son durum Pazar günü oynanacak karşılaşmalar sonrası netlik kazanacak. ''GALİP GELEMEDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ'' Maç sonunda Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal yaptığı açıklamada "Galibiyet parolasıyla çıktığımız müsabakadan 1 puanla ayrılmak her ne kadar bizleri üzse de, takımın, ilk yarıyı 2 farkla mağlup bitirdikten sonraki reaksiyonu oldukça memnun ediciydi. Karakterli, mağlubiyeti kabul etmeyen, inatçı bir takımımız var ve ben onlara güveniyorum, kimsenin şüphesi olmasın, bizler, çok daha iyi işlere imza atacağız. Galip gelemediğimiz için üzgünüz ama Ankara'da rakibimize deplasmanı yaşatan, stadyumu hınca hınç doldurup, baştan sona bizden desteklerini esirgemeyen, 2-0'dan dönebilmemiz için takımı iten büyük Kırşehir Belediyespor taraftarını da evlerine başı dik gönderdiğimiz için çok mutluyuz." dedi. Fotoğraflar : Salih Hançer

2. Lig Kırmızı grupta Ankara deplasmanında 2-0 geriye düşen Kırşehir Belediyespor ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

TCDD Ankara Demirspor Stadyumunda oynanan karşılaşma Kırşehir'i aratmadı.Çok sayıda Kırşehir taraftarın seyrettiği maçın ilk yarısına hızlı başlayan taraf lider Ankara Demirspor oldu.Maçın henüz 13. dakikasında Hakan Turan'ın kaydettiği golle Ankara Temsilcisi 1-0 öne geçti.Maçın 41. dakikasında Süleyman Güneş'in bulduğu golle mavi beyazlılar skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarıda bu skor ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Kırşehirli taraftarların takımlarına yoğun desteği vardı.Maçın 53. dakikasında ceza sahası içerisindeki pozisyona çalınan penaltıyı gole çeviren Turan Yılmaz farkı 1'e indirdi.Maçın 78. dakikasıda sahneye yine Turan Yılmaz çıktı ve takımına beraberliği getiren golü attı.Gol sonrası yeşil beyazlılarda büyük sevinç vardı.Golden sonra her iki takım da pozisyonlardan faydalanamayınca maç bu skorla sona erdi.

Evinde 2-0 öne geçen ancak bu avantajını koruyamayan lider Ankara Demirspor 29 puanla maç fazlasıyla liderliğini korurken 27 puana sahip Kırşehir Belediyespor da 4. sıradaki yerini korudu.Ligdeki son durum Pazar günü oynanacak karşılaşmalar sonrası netlik kazanacak.

''GALİP GELEMEDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ''

Maç sonunda Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal yaptığı açıklamada "Galibiyet parolasıyla çıktığımız müsabakadan 1 puanla ayrılmak her ne kadar bizleri üzse de, takımın, ilk yarıyı 2 farkla mağlup bitirdikten sonraki reaksiyonu oldukça memnun ediciydi. Karakterli, mağlubiyeti kabul etmeyen, inatçı bir takımımız var ve ben onlara güveniyorum, kimsenin şüphesi olmasın, bizler, çok daha iyi işlere imza atacağız. Galip gelemediğimiz için üzgünüz ama Ankara'da rakibimize deplasmanı yaşatan, stadyumu hınca hınç doldurup, baştan sona bizden desteklerini esirgemeyen, 2-0'dan dönebilmemiz için takımı iten büyük Kırşehir Belediyespor taraftarını da evlerine başı dik gönderdiğimiz için çok mutluyuz." dedi.

Fotoğraflar : Salih Hançer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.