Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal'ı Duygulandıran Hediye

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 12:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal'ı Duygulandıran Hediye

31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kırşehir Belediye Başkanı adayı Doç. Dr. Onur Köksal seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Uzmanlar Federasyonuna bağlı derneklerin Kırşehir şubesinde Uzmanlar Federasyonu Genel Başkan vekili Arif Saylam ve yönetimini ziyaret etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim beyannamesinde Uzman Çavuşlara Kadro maddesini hatırlatan Uzmanlar Federasyonu Genel Başkan Vekili Arif Saylam, Bu kapsamda gecesini gündüzüne katan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’e her fırsatta ve aralıksız olarak dertleri ve sorunlarıyla ilgilendiği için teşekkür ederken, Kırşehir Belediye Başkanlığı yarışında Doç. Dr. Onur Köksal’a başarılar diledi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Belediye Başkanı adayı Doç. Dr. Onur Köksal, “Vatanımıza sahip çıkan, bu uğurda canını feda eden aziz şehitlerimize rahmet diliyor, Gazilerimize şifalar diliyorum, Uzman çavuşlarımız kahraman ordumuzun en çok şehit ve gazi veren birimidir ve onlara sahip çıkmak Vatana sahip çıkmaktır. Her zaman yanlarında ve destekçisi olduğumuzu bilmelerini istiyorum “dedi Siirtli bir Şehit babamızın Tiftik keçisi yününden dokuduğu Şanlı Al sancağımızın hediye edilmesiyle duygulanan Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Belediye Başkanı adayı Doç. Dr. Onur Köksal,   ” inşallah belediyeyi aldığımızda bu kutsal hediyeyi baş köşemize asacağız” ifadelerini kullandı. Kırşehir Belediye Başkanı adayı Doç. Dr. Onur Köksal, yaptığı açıklamada; “Cennetin kadrolu personelleri, Kutsal vatanımızın yılmaz savunucuları Uzman Çavuşlarımızın Sivil Tolum Kuruluşu olan Uzmanlar Federasyonuna bağlı olarak Kırşehirde faaliyet gösteren Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneğimizi ziyaretimiz sırasında, Federasyon Başkan Vekili Sn. Arif SAYLAM ve Yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri yakın ilgi ve sıcak sohbetin yanı sıra Siirtli bir Şehit babamızın Tiftik keçisi yününden dokuduğu Şanlı Al sancağımızın hediye edilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ol deyince olduran yüce Allah’ın izniyle Belediye Başkanlığımız döneminde Bu Kutsal Emaneti Makamımızın üzerine asacağız ve Analarımızın emaneti Uzman Çavuşlarımızı gönlümüzün en derin yerinde muhafaza etmeye devam edeceğiz”. İfadelerini kullandı. Erdem Yeşer
31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kırşehir Belediye Başkanı adayı Doç. Dr. Onur Köksal seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Uzmanlar Federasyonuna bağlı derneklerin Kırşehir şubesinde Uzmanlar Federasyonu Genel Başkan vekili Arif Saylam ve yönetimini ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim beyannamesinde Uzman Çavuşlara Kadro maddesini hatırlatan Uzmanlar Federasyonu Genel Başkan Vekili Arif Saylam, Bu kapsamda gecesini gündüzüne katan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’e her fırsatta ve aralıksız olarak dertleri ve sorunlarıyla ilgilendiği için teşekkür ederken, Kırşehir Belediye Başkanlığı yarışında Doç. Dr. Onur Köksal’a başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Belediye Başkanı adayı Doç. Dr. Onur Köksal, “Vatanımıza sahip çıkan, bu uğurda canını feda eden aziz şehitlerimize rahmet diliyor, Gazilerimize şifalar diliyorum, Uzman çavuşlarımız kahraman ordumuzun en çok şehit ve gazi veren birimidir ve onlara sahip çıkmak Vatana sahip çıkmaktır. Her zaman yanlarında ve destekçisi olduğumuzu bilmelerini istiyorum “dedi

Siirtli bir Şehit babamızın Tiftik keçisi yününden dokuduğu Şanlı Al sancağımızın hediye edilmesiyle duygulanan Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Belediye Başkanı adayı Doç. Dr. Onur Köksal,   ” inşallah belediyeyi aldığımızda bu kutsal hediyeyi baş köşemize asacağız” ifadelerini kullandı.

Kırşehir Belediye Başkanı adayı Doç. Dr. Onur Köksal, yaptığı açıklamada;

Cennetin kadrolu personelleri, Kutsal vatanımızın yılmaz savunucuları Uzman Çavuşlarımızın Sivil Tolum Kuruluşu olan Uzmanlar Federasyonuna bağlı olarak Kırşehirde faaliyet gösteren Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneğimizi ziyaretimiz sırasında, Federasyon Başkan Vekili Sn. Arif SAYLAM ve Yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri yakın ilgi ve sıcak sohbetin yanı sıra Siirtli bir Şehit babamızın Tiftik keçisi yününden dokuduğu Şanlı Al sancağımızın hediye edilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ol deyince olduran yüce Allah’ın izniyle Belediye Başkanlığımız döneminde Bu Kutsal Emaneti Makamımızın üzerine asacağız ve Analarımızın emaneti Uzman Çavuşlarımızı gönlümüzün en derin yerinde muhafaza etmeye devam edeceğiz”. İfadelerini kullandı.

Erdem Yeşer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.