Kırşehir Belediyesi'nden Ailelere Kırtasiye Yardımı

EĞİTİM 12.09.2023 - 18:04, Güncelleme: 12.09.2023 - 18:04
 

Kırşehir Belediyesi'nden Ailelere Kırtasiye Yardımı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ailelere kırtasiye yardımı yaptıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde ailelere verilen okul servis ücretine yüzde 100 zam yapan Kırşehir Belediyesi aynı zamanda ailelere destek olmak için öğrencilere yönelik kırtasiye yardımını da sürdürüyor. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Göreve başladığımızda her vatandaşın sosyal destek hizmetlerinden yararlanacağına dair söz vermiştik. Bu sözümüz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.” diyerek şunları ifade etti:  “Kırşehir Belediyesi olarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamış olması nedeniyle durumu müsait olmayan ailelerimizin öğrencileri için daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kırtasiye yardımı yapıyoruz. Amacımız, Kırşehir Belediyesi olarak, eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan öğrencilerimize ve ailelerine, sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda elimizden geldiğince katkı sağlamaktır. Yardım çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. 2023-2024 eğitim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize bir kez daha başarılar diliyorum.''
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ailelere kırtasiye yardımı yaptıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde ailelere verilen okul servis ücretine yüzde 100 zam yapan Kırşehir Belediyesi aynı zamanda ailelere destek olmak için öğrencilere yönelik kırtasiye yardımını da sürdürüyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Göreve başladığımızda her vatandaşın sosyal destek hizmetlerinden yararlanacağına dair söz vermiştik. Bu sözümüz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.” diyerek şunları ifade etti:

 “ Kırşehir Belediyesi olarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamış olması nedeniyle durumu müsait olmayan ailelerimizin öğrencileri için daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kırtasiye yardımı yapıyoruz.

Amacımız, Kırşehir Belediyesi olarak, eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan öğrencilerimize ve ailelerine, sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda elimizden geldiğince katkı sağlamaktır. Yardım çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.

2023-2024 eğitim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize bir kez daha başarılar diliyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.