Kırşehir Belediyespor 3 ile 3 Yaptı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2019 - 17:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor 3 ile 3 Yaptı

2. lig kırmızı grubun 3. haftasında Bayburt deplasmanında Bayburspor'a konuk olan Kırşehir Belediyespor maçtan 3-0 ayrılarak liderliğe yükseldi. Baybur Genç Osman stadında oynanan maç öncesi Bayburt taraftar grubu Gadalar, Kırşehir'den gelen taraftarlara kahvaltı verdi.Kahvaltı esnasında her iki taraftar grubu da dostluk mesajları vererek örnek bir davranış sergilediler. Maçın ilk yarısında etkili olan Kırşehir Belediyespor 31. dakikada Emrah Dağ'ın attığı golle 1-0 öne geçti.Maçın 2. yarısında da etkili oyununu sürdüren yeşil beyazlılar 57. dakikada İsmail Düzgün ve 61. dakikada yine Emrah Dağ'ın attığı golle skoru 3-0'a getirdiler. Maç 3-0'lık Kırşehir galibiyetiyle sona ererken , yeşil beyazlılar 3'te 3 yaparak puanınını 9'a yükseltti.Kırşehir Belediyespor ile liderlik yarışı içinde olan Tuzlaspor ise Elazığ deplasmanında maçın son dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ancak Kırşehir Belediyespor averajla liderliğe yükseldi. Görüntüler : Slaih Hançer (Umut Haber)

2. lig kırmızı grubun 3. haftasında Bayburt deplasmanında Bayburspor'a konuk olan Kırşehir Belediyespor maçtan 3-0 ayrılarak liderliğe yükseldi.

Baybur Genç Osman stadında oynanan maç öncesi Bayburt taraftar grubu Gadalar, Kırşehir'den gelen taraftarlara kahvaltı verdi.Kahvaltı esnasında her iki taraftar grubu da dostluk mesajları vererek örnek bir davranış sergilediler.

Maçın ilk yarısında etkili olan Kırşehir Belediyespor 31. dakikada Emrah Dağ'ın attığı golle 1-0 öne geçti.Maçın 2. yarısında da etkili oyununu sürdüren yeşil beyazlılar 57. dakikada İsmail Düzgün ve 61. dakikada yine Emrah Dağ'ın attığı golle skoru 3-0'a getirdiler.

Maç 3-0'lık Kırşehir galibiyetiyle sona ererken , yeşil beyazlılar 3'te 3 yaparak puanınını 9'a yükseltti.Kırşehir Belediyespor ile liderlik yarışı içinde olan Tuzlaspor ise Elazığ deplasmanında maçın son dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ancak Kırşehir Belediyespor averajla liderliğe yükseldi.

Görüntüler : Slaih Hançer (Umut Haber)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.