Kırşehir Belediyespor Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı İle Anlaştı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 17:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı İle Anlaştı

Kırşehir Belediyespor Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mert Nobre ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. PTT 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği'nin tecrübeli golcüsü Brelzilyalı asıllı Mert Nobre (37) ile anlaşmaya vardışı takdirde Kırşehir Belediyespor forvet hattına önemli bir takviye yapacak.Anlaşmanın ilerleyen süreçte açıklanması bekleniyor. Fenerbahçe'nin ardından bir süre Beşiktaş'ta da forma giyen Mert Nobre PTT 1. ligde oynadığı 13 maçta 5 gol kaydetti.

Kırşehir Belediyespor Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mert Nobre ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği'nin tecrübeli golcüsü Brelzilyalı asıllı Mert Nobre (37) ile anlaşmaya vardışı takdirde Kırşehir Belediyespor forvet hattına önemli bir takviye yapacak.Anlaşmanın ilerleyen süreçte açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin ardından bir süre Beşiktaş'ta da forma giyen Mert Nobre PTT 1. ligde oynadığı 13 maçta 5 gol kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.