Kırşehir Çevre Yolunun İlk Etap Çalışmaları Başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2019 - 20:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Çevre Yolunun İlk Etap Çalışmaları Başladı

Kırşehir'in gündemini en çok meşgul eden ve tam bir muammaya dönüşen Kırşehir Çevre Yolunun önemli ve ilk etabı olan kısmının yapımına başlandı. 2019 Yatırım programına alınmasına rağmen bir türlü başlamayan Kırşehir Çevre yolu güzergahı üzerine birçok kamu ve özel yatırımlar yapılmış ancak yolun yapılamaması nedeniyle kamu ve özel yatırımları da zor durumda kalmıştı. Üniversite ulaşımını da oldukça olumsuz etkileyen güzergah üzerinde Karayolları ve Belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor.Eğitim-Öğretim yılı başlamadan yolun üniversite kısmı bitecek. TERME YOLUNA BAĞLANMASI BEKLENİYOR Kırşehir Çevre Yolunun tamamının yapılamaması nedeniyle alınan karar gereği belirlen güzergahın yapım çalışmaları neticesinde birçok kamu ve özel yatırım ulaşım açısından oldukça rahatlayacak. Çalışmaların Armas Otele kadar olan kısmının yapılması beklenirken yolun Terme Yoluna bağlanarak çevre yolu ve şehir içi ulaşım sirkülasyonunun da sağlanması bekleniyor.

Kırşehir'in gündemini en çok meşgul eden ve tam bir muammaya dönüşen Kırşehir Çevre Yolunun önemli ve ilk etabı olan kısmının yapımına başlandı.

2019 Yatırım programına alınmasına rağmen bir türlü başlamayan Kırşehir Çevre yolu güzergahı üzerine birçok kamu ve özel yatırımlar yapılmış ancak yolun yapılamaması nedeniyle kamu ve özel yatırımları da zor durumda kalmıştı.

Üniversite ulaşımını da oldukça olumsuz etkileyen güzergah üzerinde Karayolları ve Belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor.Eğitim-Öğretim yılı başlamadan yolun üniversite kısmı bitecek.

TERME YOLUNA BAĞLANMASI BEKLENİYOR

Kırşehir Çevre Yolunun tamamının yapılamaması nedeniyle alınan karar gereği belirlen güzergahın yapım çalışmaları neticesinde birçok kamu ve özel yatırım ulaşım açısından oldukça rahatlayacak.

Çalışmaların Armas Otele kadar olan kısmının yapılması beklenirken yolun Terme Yoluna bağlanarak çevre yolu ve şehir içi ulaşım sirkülasyonunun da sağlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.