Kırşehir'de Beklenen Kar Yağdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2020 - 15:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Beklenen Kar Yağdı

Kırşehir'de uzun zamandır beklenen yoğun kar yağışı sonunda yağdı. Kırşehir'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğleden sonra kenti etkisi altına aldı. Kar yağışı ile birlikte kent beyaza büründü.Kırşehir Belediyesi ekipleri yollarda kapanma ve buzlanma riskine karşı yoğun çalışma başlattı.Yoğun kar yağışı ile birlikte kentte kartpostallık görüntüler oluştu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kırşehir'de uzun zamandır beklenen yoğun kar yağışı sonunda yağdı. Kırşehir'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğleden sonra kenti etkisi altına aldı. Kar yağışı ile birlikte kent beyaza büründü.Kırşehir Belediyesi ekipleri yollarda kapanma ve buzlanma riskine karşı yoğun çalışma başlattı.Yoğun kar yağışı ile birlikte kentte kartpostallık görüntüler oluştu.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.