Kırşehir'de Dakika Dakika Domuz Avı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 13:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Dakika Dakika Domuz Avı

Son dönemde Kırşehir'de oldukça artan domuz sürüleri ile ilgili çok sayıda görüntü geliyor.Daha önce Kırşehir merkeze ve Özbağ'a kadar gelen sürülerin görüntüleri elimize ulaşmıştı.Sayıları oldukça fazla olan sürüler bağ ve bahçelere de zarar veriyor.Vatandaş domuz sürülerine yönelik önlem alınmasını beklerken bir grup avcı da Kırşehir'de domuz avına çıktı.Kırşehir kırsalında ava çıkan avcılar domuz avını dakika dakika kayda aldı. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Son dönemde Kırşehir'de oldukça artan domuz sürüleri ile ilgili çok sayıda görüntü geliyor.Daha önce Kırşehir merkeze ve Özbağ'a kadar gelen sürülerin görüntüleri elimize ulaşmıştı.Sayıları oldukça fazla olan sürüler bağ ve bahçelere de zarar veriyor.Vatandaş domuz sürülerine yönelik önlem alınmasını beklerken bir grup avcı da Kırşehir'de domuz avına çıktı.Kırşehir kırsalında ava çıkan avcılar domuz avını dakika dakika kayda aldı.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.