Kırşehir'de Koronavirüs Nedeniyle Bir Mahalle ve Bir Apartman Sitesinde Karantina

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2020 - 22:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Koronavirüs Nedeniyle Bir Mahalle ve Bir Apartman Sitesinde Karantina

Kırşehir'de koronavirüsü nedeniyle Kaman İlçesinde bir mahalle ile Kırşehir merkezde bir apartman sitesinde karantina uygulaması başlatıldı. Kırşehir Valiliğinde yapılan açıklamaya göre , ''08 Nisan 2020 tarihinde toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmede; İlimiz Merkez Kervansaray Mahallesinde bulunan bir sitede ikamet eden vatandaşlarımızdan bazılarının yapılan kontrollerinde Koronavirüs (Covid-19) vakasına rastlanılması nedeniyle salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla iki binada karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir. Ayrıca, 08 Nisan 2020 tarihinde toplanan Kaman İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından,  Koronavirüs (Covid-19) vakasına rastlanılması ve temaslı şahısların bulunması nedeniyle Savcılı Ebeyit Köyü Kapaklı Mahallesinde karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.

Kırşehir'de koronavirüsü nedeniyle Kaman İlçesinde bir mahalle ile Kırşehir merkezde bir apartman sitesinde karantina uygulaması başlatıldı.

Kırşehir Valiliğinde yapılan açıklamaya göre , ''08 Nisan 2020 tarihinde toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmede; İlimiz Merkez Kervansaray Mahallesinde bulunan bir sitede ikamet eden vatandaşlarımızdan bazılarının yapılan kontrollerinde Koronavirüs (Covid-19) vakasına rastlanılması nedeniyle salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla iki binada karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir.

Ayrıca, 08 Nisan 2020 tarihinde toplanan Kaman İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından,  Koronavirüs (Covid-19) vakasına rastlanılması ve temaslı şahısların bulunması nedeniyle Savcılı Ebeyit Köyü Kapaklı Mahallesinde karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.