Kırşehir'de ''Mahrem İmam'' Operasyonu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2018 - 10:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de ''Mahrem İmam'' Operasyonu

Kırşehir'de devam eden FETÖ Soruşturmaları kapsamında ''mahrem imam'' oldukları öne sürülen 3'ü halen görevde olan 5 öğretmen yakalandı. Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'nün Türk Sİlahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik soruşturma çerçevesinde , Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri koordinasyonuyla yapılan operasyonlarda yakalanan muvazzaf askerlerin ifadesiyle soruşturma genişletildi.Aralarında teğmen , astsubay ve uzman çavuşların da olduğu muvazzaf askerlerin verdiği bilgiler ışığında soruşturma genişletildi.Operasyonda halen görevde oldukları belirlenen öğretmenler İ.Y , M.B. ve M.S. ile daha önce FETÖ'nün kapatılan kurumlarında çalışan eski öğretmenler H.G. ve İ.Ç. askerlerin mahrem oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.Kırşehir'e getirilen zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor. 8 MUVAZZAF ASKER TUTUKLANMIŞTI Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY’nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 9 askerin emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından Üsteğmen A.Z. ile astsubaylar A.T, Y.E, U.D, B.A, O.K, M.K ve F.K tutuklanmış  astsubay H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Kırşehir'de devam eden FETÖ Soruşturmaları kapsamında ''mahrem imam'' oldukları öne sürülen 3'ü halen görevde olan 5 öğretmen yakalandı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'nün Türk Sİlahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik soruşturma çerçevesinde , Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri koordinasyonuyla yapılan operasyonlarda yakalanan muvazzaf askerlerin ifadesiyle soruşturma genişletildi.Aralarında teğmen , astsubay ve uzman çavuşların da olduğu muvazzaf askerlerin verdiği bilgiler ışığında soruşturma genişletildi.Operasyonda halen görevde oldukları belirlenen öğretmenler İ.Y , M.B. ve M.S. ile daha önce FETÖ'nün kapatılan kurumlarında çalışan eski öğretmenler H.G. ve İ.Ç. askerlerin mahrem oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.Kırşehir'e getirilen zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor. 8 MUVAZZAF ASKER TUTUKLANMIŞTI

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY’nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 9 askerin emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından Üsteğmen A.Z. ile astsubaylar A.T, Y.E, U.D, B.A, O.K, M.K ve F.K tutuklanmış  astsubay H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.