Kırşehir'de Okullara Kar Tatili

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2018 - 05:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Okullara Kar Tatili

Kırşehir merkez ve ilçelerinde, kar yağışı ve diğer olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı. Kırşehir merkez ve ilçelerinde, kar yağışı ve diğer olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün için il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu. Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi. İl genelindeki yoğun kar yağışı nedeniyle Valiliğimizce 26.12.2018 Çarşamba günü il genelindeki okullarımız bir gün tatil edilmiştir. Ayrıca Engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaklardır.— Kırşehir Valiliği (@KirsehirValilik) 25 Aralık 2018 Şiddetli Kar Yağışı Nedeniyle 12 İlde Eğitime Ara Verildi Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitime ara verildi. Sivas, Uşak, Bolu, Kütahya, Bilecik, Çankırı, Balıkesir'in Dursunbey ilçesi, Bursa'nın 3 ilçesi, Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi, Denizli ve Afyonkarahisar'ın birçok ilçesinde okullar tatil edildi.
Kırşehir merkez ve ilçelerinde, kar yağışı ve diğer olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Kırşehir merkez ve ilçelerinde, kar yağışı ve diğer olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı.


Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün için il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

İl genelindeki yoğun kar yağışı nedeniyle Valiliğimizce 26.12.2018 Çarşamba günü il genelindeki okullarımız bir gün tatil edilmiştir. Ayrıca Engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaklardır.— Kırşehir Valiliği (@KirsehirValilik) 25 Aralık 2018

Şiddetli Kar Yağışı Nedeniyle 12 İlde Eğitime Ara Verildi Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitime ara verildi. Sivas, Uşak, Bolu, Kütahya, Bilecik, Çankırı, Balıkesir'in Dursunbey ilçesi, Bursa'nın 3 ilçesi, Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi, Denizli ve Afyonkarahisar'ın birçok ilçesinde okullar tatil edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.