Kırşehir'de Yeni Bir TV Kanalı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2019 - 12:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yeni Bir TV Kanalı

Kırşehir'de ''Yaşil Kaman TV'' yayın hayatına başladı. Kaman'da uzun süredir muhabirlik yapan ve bu alanda birçok ödül alan Vahit Aldı ve Özkan Ocak ''Yeşil Kaman TV'' ile yayın hayatına başladı.İzleyicilerinin de büyük beğeni ve takdirini kazanan yeni TV Kanalı yaptığı haberler ile Kaman halkının sesi ve soluğu olurken, bir yanda da düzenledikleri programlar ve projeler ile Kaman ve Kırşehir kültürünü izleyicisi ile buluşturuyor. Yeşil Kaman TV kurucularından Vahit Aldı yapmış olduğu açıklamasında bu iş için çok çaba sarf ettiklerini belirtti.Aldı” Kaman Kırşehir’in önemli ilçelerinden bir tanesi. Yeşil Kaman TV ise Kaman halkının artık kendi televizyonudur. Kaman da bir televizyon yayınının olmaması çok büyük bir eksiklikti. Biz çıktığımız bu yolda Kaman halkının sesi, soluğu olmak istedik.Onları ilçemizde olan olaylardan haberdar etmek isterken bir taraftan da yapacağımız programlar ile yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Yurt dışında ki, şehir dışında ki vatandaşlarımız bizleri izleyerek bir nebzede olsun hasret gidersin istiyoruz. Çok zorluklar ile bu kanalı kurduk. Zorlu bir süreçten geçtik ama yılmadık. Kaman halkından desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Ayrıca bu kanalın Kurulum aşamasında desteklerini esirgemeyen Kaman Belediyesi’ne de teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi KIRŞEHİR'İN İLK UYDU KANALINI DA KURMAK İSTİYORUZ Vahit Aldı , Kırşehir'den henüz uydu yayının yapılmadığını ve bu yönde bir çalışmaları olup olmadığı sorusu üzerine, ''Evet Kırşehir'de henüz uydu yayını yapabilen bir kanal yok.Biz bu işi şu an internet üzerinden yürütüyoruz ama böyle bir hayalimiz de var umarım ilk biz başarırız.'' açıklamasında bulundu. Ayrıca aşağıdaki link üzerinde uygulamayı indirebilir sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koksalyazilim.yesilkamantvv www.yesilkamantv.com Sosyal Medya Hesapları https://m.facebook.com/yesilkamantv40/?tsid=0.5861627469736876&source=result https://instagram.com/yesilkamantv?igshid=1ihc4c3c7j4nq https://mobile.twitter.com/TvKaman

Kırşehir'de ''Yaşil Kaman TV'' yayın hayatına başladı.

Kaman'da uzun süredir muhabirlik yapan ve bu alanda birçok ödül alan Vahit Aldı ve Özkan Ocak ''Yeşil Kaman TV'' ile yayın hayatına başladı.İzleyicilerinin de büyük beğeni ve takdirini kazanan yeni TV Kanalı yaptığı haberler ile Kaman halkının sesi ve soluğu olurken, bir yanda da düzenledikleri programlar ve projeler ile Kaman ve Kırşehir kültürünü izleyicisi ile buluşturuyor.

Yeşil Kaman TV kurucularından Vahit Aldı yapmış olduğu açıklamasında bu iş için çok çaba sarf ettiklerini belirtti.Aldı” Kaman Kırşehir’in önemli ilçelerinden bir tanesi. Yeşil Kaman TV ise Kaman halkının artık kendi televizyonudur. Kaman da bir televizyon yayınının olmaması çok büyük bir eksiklikti. Biz çıktığımız bu yolda Kaman halkının sesi, soluğu olmak istedik.Onları ilçemizde olan olaylardan haberdar etmek isterken bir taraftan da yapacağımız programlar ile yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Yurt dışında ki, şehir dışında ki vatandaşlarımız bizleri izleyerek bir nebzede olsun hasret gidersin istiyoruz. Çok zorluklar ile bu kanalı kurduk. Zorlu bir süreçten geçtik ama yılmadık. Kaman halkından desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Ayrıca bu kanalın Kurulum aşamasında desteklerini esirgemeyen Kaman Belediyesi’ne de teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi

KIRŞEHİR'İN İLK UYDU KANALINI DA KURMAK İSTİYORUZ

Vahit Aldı , Kırşehir'den henüz uydu yayının yapılmadığını ve bu yönde bir çalışmaları olup olmadığı sorusu üzerine, ''Evet Kırşehir'de henüz uydu yayını yapabilen bir kanal yok.Biz bu işi şu an internet üzerinden yürütüyoruz ama böyle bir hayalimiz de var umarım ilk biz başarırız.'' açıklamasında bulundu.

Ayrıca aşağıdaki link üzerinde uygulamayı indirebilir sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koksalyazilim.yesilkamantvv

www.yesilkamantv.com

Sosyal Medya Hesapları

https://m.facebook.com/yesilkamantv40/?tsid=0.5861627469736876&source=result

https://instagram.com/yesilkamantv?igshid=1ihc4c3c7j4nq

https://mobile.twitter.com/TvKaman

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.