''Kırşehir'e Artık Yeter'' Diyen Mustafa Kendirli Çorum ve Sinop Sorumlusu Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2019 - 15:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Kırşehir'e Artık Yeter'' Diyen Mustafa Kendirli Çorum ve Sinop Sorumlusu Oldu

''Kırşehir'e artık yeter'' konuşmasıyla gündeme oturan Mustafa Kendirli AKP Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından AKP'nin Çorum ve Sinop koordinatör milletvekili olarak atandı. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ''metal yorgunu'' olduğu gerekçesiyle il başkanlığı görevinden alınan ancak daha sonra aday gösterilerek AKP'den milletvekili seçilen kendirli AKP'nin 7'nci olağan kongre sürecinde Çorum ve Sinop’ta gerçekleştirilecek il ve ilçe kongrelerine gözlemci ve koordinatör olarak görev yapacak.Kendirli Çorum ve Sinop'ta il ve ilçelerdeki kongre hazırlık çalışmalarının her aşamasında yer alacak. Çorum ve Sinop koordinatör milletvekilliği hakkında açıklama yapan AK Parti Kırşehir Mustafa Kendirli, “Koordinatör vekil olarak atandığım Sinop ve Çorum’da, AK Parti’nin hizmet ve eser siyasetine uygun olarak milletimiz için çalışacak kadroların belirlenmesi için büyük bir titizlikle çalışacağız. İl ve ilçe kongrelerimizde, milletimize hizmet edecek en iyi kadroları belirleyeceğimizden hiç şüpheniz olmasın” dedi. Mustafa Kendirli, AK Parti’nin istişare kültürüne verdiği önemi dile getirerek, öncelikle Çorum ve Sinop’ta parti içi istişarelerde bulunacaklarını belirtti. 31 MART'IN ARDINDAN AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEME OTURMUŞTU 31 Mart yerel seçimlerinde Belediyenin AKP'den CHP'ye geçmesinin ardından Kaman'da ki açıklamalarıyla gündeme oturan Kendirli şu ifadeleri kullanmıştı , '' Bundan sonra görev bizlerde.Tabi Kırşehir’in bütününde de şöyle bir netice çıktı.Kırşehir merkezi 10 yıldır Yaşar Bahçeci kardeşimiz yönetiyordu.Çok güzel işler yaptı çok güzel eserler bıraktı.99 ayrı eserle bugün inşallah Kırşehir Belediyemizi de teslim edeceğiz.Ama Kırşehir’in bütününde hemşehrilerimiz şunu söyledi ben bunu anladım milletvekili olarak.Dediler ki ; Merkeze yaptınız Yeter ! Allah sizden razı olsun.Biz birazda şöyle değişim yapalım eski CHP havalarını bir daha dinleyelim dediler.Milletimizin verdiği karar bizim başımızın tacıdır dinlesinler.ama ardından da benim Kaman’ım , Benim Mucur’um , Benim Çiçekdağ’ım yeter dedi Kırşehir’e artık hizmetleri biz istiyoruz.”

''Kırşehir'e artık yeter'' konuşmasıyla gündeme oturan Mustafa Kendirli AKP Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından AKP'nin Çorum ve Sinop koordinatör milletvekili olarak atandı.

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ''metal yorgunu'' olduğu gerekçesiyle il başkanlığı görevinden alınan ancak daha sonra aday gösterilerek AKP'den milletvekili seçilen kendirli AKP'nin 7'nci olağan kongre sürecinde Çorum ve Sinop’ta gerçekleştirilecek il ve ilçe kongrelerine gözlemci ve koordinatör olarak görev yapacak.Kendirli Çorum ve Sinop'ta il ve ilçelerdeki kongre hazırlık çalışmalarının her aşamasında yer alacak.

Çorum ve Sinop koordinatör milletvekilliği hakkında açıklama yapan AK Parti Kırşehir Mustafa Kendirli, “Koordinatör vekil olarak atandığım Sinop ve Çorum’da, AK Parti’nin hizmet ve eser siyasetine uygun olarak milletimiz için çalışacak kadroların belirlenmesi için büyük bir titizlikle çalışacağız. İl ve ilçe kongrelerimizde, milletimize hizmet edecek en iyi kadroları belirleyeceğimizden hiç şüpheniz olmasın” dedi.
Mustafa Kendirli, AK Parti’nin istişare kültürüne verdiği önemi dile getirerek, öncelikle Çorum ve Sinop’ta parti içi istişarelerde bulunacaklarını belirtti.

31 MART'IN ARDINDAN AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEME OTURMUŞTU

31 Mart yerel seçimlerinde Belediyenin AKP'den CHP'ye geçmesinin ardından Kaman'da ki açıklamalarıyla gündeme oturan Kendirli şu ifadeleri kullanmıştı , '' Bundan sonra görev bizlerde.Tabi Kırşehir’in bütününde de şöyle bir netice çıktı.Kırşehir merkezi 10 yıldır Yaşar Bahçeci kardeşimiz yönetiyordu.Çok güzel işler yaptı çok güzel eserler bıraktı.99 ayrı eserle bugün inşallah Kırşehir Belediyemizi de teslim edeceğiz.Ama Kırşehir’in bütününde hemşehrilerimiz şunu söyledi ben bunu anladım milletvekili olarak.Dediler ki ; Merkeze yaptınız Yeter ! Allah sizden razı olsun.Biz birazda şöyle değişim yapalım eski CHP havalarını bir daha dinleyelim dediler.Milletimizin verdiği karar bizim başımızın tacıdır dinlesinler.ama ardından da benim Kaman’ım , Benim Mucur’um , Benim Çiçekdağ’ım yeter dedi Kırşehir’e artık hizmetleri biz istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.