Kırşehir'e Cenaze Töreni İçin Geliyordu Hayatını Kaybetti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2019 - 15:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Cenaze Töreni İçin Geliyordu Hayatını Kaybetti

Kırşehir'e cenaze töreni için gelmekte olan aracın devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi 2 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre Ankara'dan Kırşehir'e cenaze töreni için gelmekte olan Selim Şahin (43) yönetimindeki 06 JD 951 plakalı otomobil Kırşehir-Ankara Karayolu Kırıkkale Hastane Kavşağında sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi.Kazada sürücü ile araçta bulunan Hüseyin (65) ve Sinan Şahin (45) yaralandı.112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Sinan Şahin, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazada yaşamını yitiren Sinan Şahin'in Ankara'da çalıştığı ve bir akrabasının cenaze töreni için akrabaları ile Kırşehir'e gelmekte olduğu öğrenildi.

Kırşehir'e cenaze töreni için gelmekte olan aracın devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Ankara'dan Kırşehir'e cenaze töreni için gelmekte olan Selim Şahin (43) yönetimindeki 06 JD 951 plakalı otomobil Kırşehir-Ankara Karayolu Kırıkkale Hastane Kavşağında sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi.Kazada sürücü ile araçta bulunan Hüseyin (65) ve Sinan Şahin (45) yaralandı.112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Sinan Şahin, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaşamını yitiren Sinan Şahin'in Ankara'da çalıştığı ve bir akrabasının cenaze töreni için akrabaları ile Kırşehir'e gelmekte olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.