Kırşehir'e Gelemedi Survivor'a Katılıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2020 - 13:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Gelemedi Survivor'a Katılıyor

Ara transfer sezonunda Kırşehir Belediyespor'a gelmek isteyen ancak Teknik Direktör Mustafa Er'in onay vermediği Sercan Yıldırım , Survivor'a katıldı. 2. Ligde mücadele eden Kırşehir Belediyespor ara transfer döneminde Bursaspor sportif direktörü Mustafa Er'i teknik direktörlüğe getirmesinin ardından yeşil beyazlıların adı Bursaspor ve Galatasaray'ın eski yıldızı Sercan Yıldırım ile anılmaya başlanmıştı.Çok sayıda gazete ve medya organı 29 yaşındaki forvetin Kırşehir Belediyespor'a transfer olduğunu yazdı ancak bu transfer bir türlü gerçekleşmemişti.Alınan bilgiye göre teknik direktör Mustafa Er Serkan Kurtuluş'un transferine onay verirken performansından dolayı Sercan Yıldırım'ın transferine onay vermemiş onun yerine forvet hattına Atilla Yıldırım'ı transfer etmişti. KIRŞEHİR'E GELEMEDİ SURVİVOR'A KATILDI Teknik direktör Mustafa Er'in transferine onay vermediği Sercan Yıldırım , ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Survivor 2020 katılacağı öğrenildi. Acun Ilıcalı son yaptığı duyuruda, "Bursaspor ve Galatasaray'da forma giymiş olan futbolcu Sercan Yıldırım'ın Survivor 2020 kadrosunda yer alacak, kendisine gönülden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ara transfer sezonunda Kırşehir Belediyespor'a gelmek isteyen ancak Teknik Direktör Mustafa Er'in onay vermediği Sercan Yıldırım , Survivor'a katıldı.

2. Ligde mücadele eden Kırşehir Belediyespor ara transfer döneminde Bursaspor sportif direktörü Mustafa Er'i teknik direktörlüğe getirmesinin ardından yeşil beyazlıların adı Bursaspor ve Galatasaray'ın eski yıldızı Sercan Yıldırım ile anılmaya başlanmıştı.Çok sayıda gazete ve medya organı 29 yaşındaki forvetin Kırşehir Belediyespor'a transfer olduğunu yazdı ancak bu transfer bir türlü gerçekleşmemişti.Alınan bilgiye göre teknik direktör Mustafa Er Serkan Kurtuluş'un transferine onay verirken performansından dolayı Sercan Yıldırım'ın transferine onay vermemiş onun yerine forvet hattına Atilla Yıldırım'ı transfer etmişti.

KIRŞEHİR'E GELEMEDİ SURVİVOR'A KATILDI

Teknik direktör Mustafa Er'in transferine onay vermediği Sercan Yıldırım , ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Survivor 2020 katılacağı öğrenildi. Acun Ilıcalı son yaptığı duyuruda, "Bursaspor ve Galatasaray'da forma giymiş olan futbolcu Sercan Yıldırım'ın Survivor 2020 kadrosunda yer alacak, kendisine gönülden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.