Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Öğlen Yemeği

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 15:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Öğlen Yemeği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 601 sağlık çalışanının koronavirüs ile mücadele ettiğini açıklaması, sağlıkçıların durumunun ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu.Ancak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine ait olduğu iddia edilen paylaşım çarpıcıydı. Genel Sağlıkİş Sendikası Başkanı Zekiye Bacaksız, “Bakanın açıklamaları sahanın gerçekliğini hiçbir şekilde yansıtmıyor” diyerek daha fazla sağlıkçının koronavirüsle mücadele ettiğini öne sürdü. Bacaksız açıklamasında, “Vatandaş cephesinde de durum benzer. Pozitif vakalar personelden saklanır, belli birimler bilir, onlar da susturulur. Korona servisinde çalışanlar ancak yoğun semptomlar ortaya çıkarsa tahlile gönderiliyor. Bakan kendisi de söyledi, hiç belirti vermeden Covid-19 pozitif olabiliyor” dedi. ''KIRŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÖĞLE YEMEĞİ'' Genel Sağlıkİş Sendikası Başkanı Zekiye Bacaksız, "Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde öğle yemeği" diyerek sosyal medya hesabında bu fotoğrafı paylaştı. Bacaksız sözlerini şöyle sürdürdü: “Sağlık çalışanlarını virüsün önüne korumasız sürmeyelim. Beslenmelerini, dinlenmelerini ve koruyucu maskeleri sağlayalım. Yandaş ve kayırmacı idareciler bu dönemde kendilerinden olanları evlerine gönderip kendilerinden olmayanları işlerin en ucuna sürmesinler. Çalışma ortamında azami adalet bu dönemde daha gerekli.” TEST YOKGenel Sağlık-İş Sendikası Başkanı Zekiye Bacaksız, “İzmir’in en yoğun ve merkezi hastanelerinden Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hızlı test yok” dedi. İzmir, virüsün en çok görüldüğü ikinci kent.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 601 sağlık çalışanının koronavirüs ile mücadele ettiğini açıklaması, sağlıkçıların durumunun ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu.Ancak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine ait olduğu iddia edilen paylaşım çarpıcıydı.

Genel Sağlıkİş Sendikası Başkanı Zekiye Bacaksız, “Bakanın açıklamaları sahanın gerçekliğini hiçbir şekilde yansıtmıyor” diyerek daha fazla sağlıkçının koronavirüsle mücadele ettiğini öne sürdü.

Bacaksız açıklamasında, “Vatandaş cephesinde de durum benzer. Pozitif vakalar personelden saklanır, belli birimler bilir, onlar da susturulur. Korona servisinde çalışanlar ancak yoğun semptomlar ortaya çıkarsa tahlile gönderiliyor. Bakan kendisi de söyledi, hiç belirti vermeden Covid-19 pozitif olabiliyor” dedi.

''KIRŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÖĞLE YEMEĞİ''

Genel Sağlıkİş Sendikası Başkanı Zekiye Bacaksız, "Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde öğle yemeği" diyerek sosyal medya hesabında bu fotoğrafı paylaştı.

Bacaksız sözlerini şöyle sürdürdü: “Sağlık çalışanlarını virüsün önüne korumasız sürmeyelim. Beslenmelerini, dinlenmelerini ve koruyucu maskeleri sağlayalım. Yandaş ve kayırmacı idareciler bu dönemde kendilerinden olanları evlerine gönderip kendilerinden olmayanları işlerin en ucuna sürmesinler. Çalışma ortamında azami adalet bu dönemde daha gerekli.”

TEST YOK
Genel Sağlık-İş Sendikası Başkanı Zekiye Bacaksız, “İzmir’in en yoğun ve merkezi hastanelerinden Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hızlı test yok” dedi. İzmir, virüsün en çok görüldüğü ikinci kent.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.