Kırşehir İçin Peş Peşe Uyarılar

YAŞAM 17.11.2023 - 22:12, Güncelleme: 17.11.2023 - 21:54
 

Kırşehir İçin Peş Peşe Uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırşehir'de hafta sonu kuvvetli fırtına ve sağanak yağışın etkili olacağını bildirdi.

Meteoroloji yurt genelinde kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarıları yaparken bir uyarı da Kırşehir'e geldi.Valilik kanalıyla yapılan peş peşe uyarılardan ilkinde 18 Kasım Cumartesi günü Kırşehir ve çevresinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ve yapışların akşam saatlerine kadar kuvvetli bir şekilde devam edeceği dile getirildi.Vatandaşlardan oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli olunması istendi. HAFTASONU KUVVETLİ FIRTINA Kırşehir Valiliği kanalıyla ypılan ikinci uyarıda ise 18 Kasım Cumartesi ve 19 Kasım Pazar günleri güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtınanın esmesinin beklendiği bu nedenle vatandaşların; çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve yüksek kesimlerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırşehir'de hafta sonu kuvvetli fırtına ve sağanak yağışın etkili olacağını bildirdi.

Meteoroloji yurt genelinde kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarıları yaparken bir uyarı da Kırşehir'e geldi.Valilik kanalıyla yapılan peş peşe uyarılardan ilkinde 18 Kasım Cumartesi günü Kırşehir ve çevresinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ve yapışların akşam saatlerine kadar kuvvetli bir şekilde devam edeceği dile getirildi.Vatandaşlardan oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli olunması istendi.

HAFTASONU KUVVETLİ FIRTINA

Kırşehir Valiliği kanalıyla ypılan ikinci uyarıda ise 18 Kasım Cumartesi ve 19 Kasım Pazar günleri güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtınanın esmesinin beklendiği bu nedenle vatandaşların; çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve yüksek kesimlerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.