Kırşehir'in En Çok İhtiyaç Duyduğu Şey Nedir ? (Anket)

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2019 - 22:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in En Çok İhtiyaç Duyduğu Şey Nedir ? (Anket)

Kırşehir Haber Türk sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerimize ''Kırşehir'in en çok ihtiyacı olduğu şeyin ne olduğunu'' sorduk ve yapılan yorumlara göre de anket düzenleneceğini belirtmiştik.Yapılan çok sayıda yorumlarda en çok yazılan ihtiyaçlar ile ilgili anketimizi başlatıyoruz. Önemli : (Ankette En Fazla 3 Seçeneğe Birden Oy Verebilirsiniz. ŞİMDİ SORUYORUZ : [poll id="19"] NOT : Herkes ankete sadece 1 kez katılabilir (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kırşehir Haber Türk sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerimize ''Kırşehir'in en çok ihtiyacı olduğu şeyin ne olduğunu'' sorduk ve yapılan yorumlara göre de anket düzenleneceğini belirtmiştik.Yapılan çok sayıda yorumlarda en çok yazılan ihtiyaçlar ile ilgili anketimizi başlatıyoruz.

Önemli : (Ankette En Fazla 3 Seçeneğe Birden Oy Verebilirsiniz.

ŞİMDİ SORUYORUZ :

[poll id="19"]

NOT : Herkes ankete sadece 1 kez katılabilir

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.