Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu'ndan Kısa Zamanda Önemli İşler

SANAT 15.07.2023 - 00:30, Güncelleme: 15.07.2023 - 00:18
 

Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu'ndan Kısa Zamanda Önemli İşler

Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu, kısa zamanda önemli başarılara imza attı.

Kırşehir'in UNESCO Müzik şehri seçilmesinin ardından Kırşehir Belediyesi'nin desteğiyle Kırşehir Kent Konseyi bünyesinde kurulan Kadın Korusu, kısa zamanda çok sayıda organizasyonda yer alarak önemli başarılara imza attı.Son olarak UNESCO Uluslararası 2. Müzik Festivali'nde sahne alan Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu, Cacabey Meydanı'nı dolduran insanların büyük beğenisini topladı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna, Kadın Korosuna ilişkin yaptığı açıklamada , '' Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu'nın,Kırşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin, Kırşehir'imizin Unesco şehri secilmesi üzerine aldığı bir kararla kurulmuştur.Kent Konseyi Kadın Korosu kurulumundan bu tarafa büyük bir özveri ve Kırşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sesini duyurmaya çalışmaktadır.Şehrimizde verdikleri bir cok konser haricinde, Çanakkale Belediyesi'nin daveti üzerine Çanakkale'de, Kırşehir Ögrenim Gençliğine Yardım Derneği İstanbul şubesi'nin davetiyle İstabul'da,son olarak Kırşehir Unesco Uluslararası 2.Müzik Festivalinde de çok beğenilen konserle dikkatleri üzerine çekti'' ifadelerine yer verdi.  
Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu, kısa zamanda önemli başarılara imza attı.

Kırşehir'in UNESCO Müzik şehri seçilmesinin ardından Kırşehir Belediyesi'nin desteğiyle Kırşehir Kent Konseyi bünyesinde kurulan Kadın Korusu, kısa zamanda çok sayıda organizasyonda yer alarak önemli başarılara imza attı.Son olarak UNESCO Uluslararası 2. Müzik Festivali'nde sahne alan Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu, Cacabey Meydanı'nı dolduran insanların büyük beğenisini topladı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna, Kadın Korosuna ilişkin yaptığı açıklamada , '' Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosu'nın, Kırşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin, Kırşehir'imizin Unesco şehri secilmesi üzerine aldığı bir kararla kurulmuştur. Kent Konseyi Kadın Korosu kurulumundan bu tarafa büyük bir özveri ve Kırşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sesini duyurmaya çalışmaktadır.Şehrimizde verdikleri bir cok konser haricinde, Çanakkale Belediyesi'nin daveti üzerine Çanakkale'de, Kırşehir Ögrenim Gençliğine Yardım Derneği İstanbul şubesi'nin davetiyle İstabul'da,son olarak Kırşehir Unesco Uluslararası 2.Müzik Festivalinde de çok beğenilen konserle dikkatleri üzerine çekti'' ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.