Kırşehir-Kırıkkale Karayolu Üzerinde Operasyon

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2018 - 11:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir-Kırıkkale Karayolu Üzerinde Operasyon

Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde yapılan operasyon ile çok sayıda silah ve 350 bin lira ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele ekipleri doğu illerinden silah sevkiyatı yapıldığına dair ihbarı değerlendirerek T.S.'yi (45) takibe aldı.Kırşehir-Kırıkkale Karayolu'dan durdurulan T.S.'ye ait otomobilde özel bölmelere gizlenmiş 2 kalaşnikof tüfek, 2 thomson otomatik tabanca ve 24 çeşitli markalarda tabanca ile birlikte bu silahlara ait 2 bin mermi ele geçirildi.Polis ekiplerinin T.S.'nin Kırıkkale'nin Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki evinde yaptıkları aramalarda ise 2 silah ile birlikte para kasasının gizli bölümünde 280 bin ve 70 bin liralık senetler ele geçirildi. T.S. gözaltına alınarak sorgulanmaya başlandı.Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, olay sonrası basın mensuplarına bilgi verirken, "Çalışmalarından dolayı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerimizi kutluyorum" dedi.  
Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde yapılan operasyon ile çok sayıda silah ve 350 bin lira ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele ekipleri doğu illerinden silah sevkiyatı yapıldığına dair ihbarı değerlendirerek T.S.'yi (45) takibe aldı.Kırşehir-Kırıkkale Karayolu'dan durdurulan T.S.'ye ait otomobilde özel bölmelere gizlenmiş 2 kalaşnikof tüfek, 2 thomson otomatik tabanca ve 24 çeşitli markalarda tabanca ile birlikte bu silahlara ait 2 bin mermi ele geçirildi.Polis ekiplerinin T.S.'nin Kırıkkale'nin Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki evinde yaptıkları aramalarda ise 2 silah ile birlikte para kasasının gizli bölümünde 280 bin ve 70 bin liralık senetler ele geçirildi. T.S. gözaltına alınarak sorgulanmaya başlandı.Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, olay sonrası basın mensuplarına bilgi verirken, "Çalışmalarından dolayı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerimizi kutluyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.