Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ''17 Sene Sırtımızı Liderimize Dayadık''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2019 - 21:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ''17 Sene Sırtımızı Liderimize Dayadık''

Kırşehir'in AKP'li milletvekili Mustafa Kendirli itiraf niteliğinde bir açıklamada bulundu ; 17 senedir sırtımızı liderimize dayadık zengin çocukları gibi... Partisinin gençlik kolları genişletilmiş il danışma toplantısında konuşan Kendirli , ''Çorum'da teşkilat mensubu kardeşlerime bir konuşma yaptım.Dedim ki orada ; Arkadaşlar 17 senelik bir siyasi hareketiz.Başımızda , Allah başımızdan eksik etmesin bir dünya lideri var.Ama yetmez mi ona bu kadar yük yüklediğimiz artık.Bütün Türkiye omuzunda , bütün orta doğu omuzunda , bütün dünyadaki islam alemi onun omuzunda...Onun yükünü almak artık bizlere düşmüyor mu ?Bu vazife bizlere düşmüyor mu kıymetli kardeşlerim ? 17 senedir sırtımızı liderimize dayadık zengin çocukları gibi.''Amaaan nasıl olsa başımızda büyüğümüz var.Biz olmasak da biz bugün şu ziyareti yapmasak da , biz bugün şu danışma meclisini yapmasak da seçim geldiği gün liderimiz gereğini yapar.Hep böyle dedik değil mi ? Ama artık gün o gün değil.Artık gün ; liderimizin , sayın genel başkanımızın biraz yükü hafifletilecek onun için bize çok görev düşüyor.'' dedi.

Kırşehir'in AKP'li milletvekili Mustafa Kendirli itiraf niteliğinde bir açıklamada bulundu ; 17 senedir sırtımızı liderimize dayadık zengin çocukları gibi...

Partisinin gençlik kolları genişletilmiş il danışma toplantısında konuşan Kendirli , ''Çorum'da teşkilat mensubu kardeşlerime bir konuşma yaptım.Dedim ki orada ; Arkadaşlar 17 senelik bir siyasi hareketiz.Başımızda , Allah başımızdan eksik etmesin bir dünya lideri var.Ama yetmez mi ona bu kadar yük yüklediğimiz artık.Bütün Türkiye omuzunda , bütün orta doğu omuzunda , bütün dünyadaki islam alemi onun omuzunda...Onun yükünü almak artık bizlere düşmüyor mu ?Bu vazife bizlere düşmüyor mu kıymetli kardeşlerim ? 17 senedir sırtımızı liderimize dayadık zengin çocukları gibi.''Amaaan nasıl olsa başımızda büyüğümüz var.Biz olmasak da biz bugün şu ziyareti yapmasak da , biz bugün şu danışma meclisini yapmasak da seçim geldiği gün liderimiz gereğini yapar.Hep böyle dedik değil mi ? Ama artık gün o gün değil.Artık gün ; liderimizin , sayın genel başkanımızın biraz yükü hafifletilecek onun için bize çok görev düşüyor.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.