Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Çorum Mesaisine Başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2019 - 14:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Çorum Mesaisine Başladı

Çorum Koordinatörlüğüne atanan Kırşehir'in AKP'li Milletvekili Mustafa Kendirli mesaisine başladı. Son günlerde sık sık gündeme gelen kaçak satış ofisi ile ulusal gündemde de yer tutan Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Çorum'daki mesaisine başladı.AKP tarafından Çorum ve Sinop teşkilatlarının koordinatör milletvekili olarak atanan Kendirli ilk mesaisine Çorum'dan başladı. Çorum ziyaretinde teşkilat mensupları Kendirli'yi kapıda karşıladı.Daha sonra makam koltuğuna geçen Mustafa Kendirli burada Çorum İl Teşkilatı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Kendirli sıcak karşılamadan ötürü Çorum AKP İl Başkanı Yusuf Ahlatçı'ya ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Çorum Koordinatörlüğüne atanan Kırşehir'in AKP'li Milletvekili Mustafa Kendirli mesaisine başladı.

Son günlerde sık sık gündeme gelen kaçak satış ofisi ile ulusal gündemde de yer tutan Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Çorum'daki mesaisine başladı.AKP tarafından Çorum ve Sinop teşkilatlarının koordinatör milletvekili olarak atanan Kendirli ilk mesaisine Çorum'dan başladı.

Çorum ziyaretinde teşkilat mensupları Kendirli'yi kapıda karşıladı.Daha sonra makam koltuğuna geçen Mustafa Kendirli burada Çorum İl Teşkilatı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Kendirli sıcak karşılamadan ötürü Çorum AKP İl Başkanı Yusuf Ahlatçı'ya ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.