Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye Ateş Püskürdü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2020 - 18:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye Ateş Püskürdü

Bölgesel Amatör Ligde zor günler geçiren ve ligde kalma mücadelesi veren Mucur Yabanlıspor Başkanı Oğuzhan Işık sosyal medya hesabı üzerinden AKP Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye tepki gösterdi. Mustafa Kendirli'nin ligin bitimine 10 hafta kala ''Yabanlıspor düştü Kamanspor Bal Ligine çıktı.'' gibi bir söylemde bulunduğunu belirten Işık , ''Sn. Milletvekili Mustafa Kendirli'ye kendim ve takımım adına teşekkür ederim.Bu zamana kadar hiç bir şekilde yanımda durmayıp hiç bir şekilde destek vermediğini söylemek zorundayım.Kırşehir'in bal liginde de takımı olduğunu unutup Mucur'u unutup sadece Kamanspor'a destek verdiği için de ayrıca Yabanlıspor camiası ve taraftarı bunu unutmayacaktır.Size diyecek hiç bir sözümüz yok.Her şey için teşekkür ederiz.Bizim için daha hiç bir şey bitmedi.Siz kafanızda her şeyi kursanız da biz kendi kendimize yeteriz.Takımımızın hiç bir zaman yanında olmayıp hiç bir şekilde destek vermeyen Sn. Mustafa Kendirli'ye teşekkür ederiz ama şunu bil ki ; Cumhurbaşkanımızın yanına kadar gideceğim.'' dedi. ''BİZİ TANIMAZ OLDULAR'' Seçim zamanı kapılarından ayrılmayıp ''Yabanlı Başımızın Tacı'' diyenlerin seçimden sonra kendilerini tanımadıklarını belirten Yabanlıspor Başkanı Oğuzhan Işık, '' Bizler Yabanlı aşireti olarak büyük bir aşiretiz. Sayısız siyasetçimiz bürokratımız devlet adamımız var. Ben isim vermiyorum kimseyi rencide etmek istemiyorum ama bizim seçim zamanı kapımızdan ayrılmayanlar otobüslerle bir seçim toplantısından diğerine taşıyanlar bugün bizi tanımaz oldu. Yabanlı gururludur merttir gönlü yücedir kimse bizim aklımızla dalga geçmesin madem seçim dönemlerinde bizleri hatırlıyorsunuz bizler kendimizi hatırlatmasını biliriz. Yeşil kaman spor oyuncularını ve teknik heyetini tebrik ederim ama ortada bitmiş bir durum yok iki takımda bu memleketin evlatları bu ayrımcılık neden? Ligin bitimine 9 hafta var kim bizim yanımızda kim değil Yabanlı aşiretinin de dikkatle izlemesini rica ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Bölgesel Amatör Ligde zor günler geçiren ve ligde kalma mücadelesi veren Mucur Yabanlıspor Başkanı Oğuzhan Işık sosyal medya hesabı üzerinden AKP Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye tepki gösterdi.

Mustafa Kendirli'nin ligin bitimine 10 hafta kala ''Yabanlıspor düştü Kamanspor Bal Ligine çıktı.'' gibi bir söylemde bulunduğunu belirten Işık , ''Sn. Milletvekili Mustafa Kendirli'ye kendim ve takımım adına teşekkür ederim.Bu zamana kadar hiç bir şekilde yanımda durmayıp hiç bir şekilde destek vermediğini söylemek zorundayım.Kırşehir'in bal liginde de takımı olduğunu unutup Mucur'u unutup sadece Kamanspor'a destek verdiği için de ayrıca Yabanlıspor camiası ve taraftarı bunu unutmayacaktır.Size diyecek hiç bir sözümüz yok.Her şey için teşekkür ederiz.Bizim için daha hiç bir şey bitmedi.Siz kafanızda her şeyi kursanız da biz kendi kendimize yeteriz.Takımımızın hiç bir zaman yanında olmayıp hiç bir şekilde destek vermeyen Sn. Mustafa Kendirli'ye teşekkür ederiz ama şunu bil ki ; Cumhurbaşkanımızın yanına kadar gideceğim.'' dedi.

''BİZİ TANIMAZ OLDULAR''

Seçim zamanı kapılarından ayrılmayıp ''Yabanlı Başımızın Tacı'' diyenlerin seçimden sonra kendilerini tanımadıklarını belirten Yabanlıspor Başkanı Oğuzhan Işık, '' Bizler Yabanlı aşireti olarak büyük bir aşiretiz. Sayısız siyasetçimiz bürokratımız devlet adamımız var. Ben isim vermiyorum kimseyi rencide etmek istemiyorum ama bizim seçim zamanı kapımızdan ayrılmayanlar otobüslerle bir seçim toplantısından diğerine taşıyanlar bugün bizi tanımaz oldu. Yabanlı gururludur merttir gönlü yücedir kimse bizim aklımızla dalga geçmesin madem seçim dönemlerinde bizleri hatırlıyorsunuz bizler kendimizi hatırlatmasını biliriz. Yeşil kaman spor oyuncularını ve teknik heyetini tebrik ederim ama ortada bitmiş bir durum yok iki takımda bu memleketin evlatları bu ayrımcılık neden? Ligin bitimine 9 hafta var kim bizim yanımızda kim değil Yabanlı aşiretinin de dikkatle izlemesini rica ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.