''Kırşehir Olarak Türkiye Rekoru Kırdık''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2019 - 12:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Kırşehir Olarak Türkiye Rekoru Kırdık''

Kırşehir'de bulunan sağlık çalışanları için ''Promosyon İhalesi'' yapıldı.Yapılan ihale neticesinde çalışanlara ocak ayında 5 yıllık promosyon olarak tek seferde 6900 TL ödeme yapılacak. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye Kırşehir'de bulunan kamu ve özel bankaların temsilcileri de katıldı.İl sağlık müdürlüğü çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde Ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı.Buna göre il sağlık müdürlüğü çalışanlarına 5 yıllık promosyon olarak ocak ayında tek seferde 6900 TL ödeme yapılacak.Kırşehir genelinde 2688 sağlık çalışanına yapılacak bu ödemenin toplam bedeli ise yaklaşık 19 Milyon Türk lirası... ''TÜRKİYE REKORU KIRDIK'' İhaleye Sağlık-Sen'i temsilen katılan Kırşehir Sağlık-Sen şube başkanı Yasin Yücesan , 6900 TL bedel ile Türkiye rekoru kırdıklarını belirterek, ''Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını her alanda korumak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Çalışanların mali ve özlük haklarını savunmanın öncelikli gündemimizdir. Bizlere yetkiyi vererek komisyonda görev almamıza vesile olan bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız adına ihaleye katıldık.Onlar adına yer aldığımız ihalede, sağlık çalışanlarının yüzünü güldürecek bir ihaleye imza attık. Maaş promosyonun tüm sağlık çalışanlarımızın yüzünü güldüreceğini belirtmek isterim. 2688 Sağlık Çalışanımıza Ocak ayında 6.900 TL. toplamda 19.000.000 TL. ilimize ek nakit para akışı sağlanmış olacak. Bu sayede Kırşehir Esnafımızın yüzü gülecek.'' açıklamasında bulundu.

Kırşehir'de bulunan sağlık çalışanları için ''Promosyon İhalesi'' yapıldı.Yapılan ihale neticesinde çalışanlara ocak ayında 5 yıllık promosyon olarak tek seferde 6900 TL ödeme yapılacak.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye Kırşehir'de bulunan kamu ve özel bankaların temsilcileri de katıldı.İl sağlık müdürlüğü çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde Ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı.Buna göre il sağlık müdürlüğü çalışanlarına 5 yıllık promosyon olarak ocak ayında tek seferde 6900 TL ödeme yapılacak.Kırşehir genelinde 2688 sağlık çalışanına yapılacak bu ödemenin toplam bedeli ise yaklaşık 19 Milyon Türk lirası...

''TÜRKİYE REKORU KIRDIK''

İhaleye Sağlık-Sen'i temsilen katılan Kırşehir Sağlık-Sen şube başkanı Yasin Yücesan , 6900 TL bedel ile Türkiye rekoru kırdıklarını belirterek, ''Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını her alanda korumak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Çalışanların mali ve özlük haklarını savunmanın öncelikli gündemimizdir. Bizlere yetkiyi vererek komisyonda görev almamıza vesile olan bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız adına ihaleye katıldık.Onlar adına yer aldığımız ihalede, sağlık çalışanlarının yüzünü güldürecek bir ihaleye imza attık. Maaş promosyonun tüm sağlık çalışanlarımızın yüzünü güldüreceğini belirtmek isterim. 2688 Sağlık Çalışanımıza Ocak ayında 6.900 TL. toplamda 19.000.000 TL. ilimize ek nakit para akışı sağlanmış olacak. Bu sayede Kırşehir Esnafımızın yüzü gülecek.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.