Kırşehir Pazar Yerinde Koronavirüs Önlemi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2020 - 23:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Pazar Yerinde Koronavirüs Önlemi

Pazar ve Pazartesi günleri halka hizmet veren Kırşehir Pazar Yerinde Koronvirüse yönelik bir takım bir tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı market ve pazar yerlerinde maske takma zorunluluğu genelgesinin ardından Kırşehir Pazar yerinde de buna yönelik önlemler alındı.Yoğun bir gün yaşayan Kırşehir Pazar yeri girişlerinde Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kontrol noktaları oluşturularak giriş yapan vatandaşlar denetlendi.Maske takmayan vatandaşlar pazar yerine alınmazken , sokağa çıkma yasağı olduğu düşünülen vatandaşların ise kimliğine bakıldı. PAZAR YERİ YOĞUNLUĞUNA SINIRLI GİRİŞ ÖNLEMİ Koronavirüsle mücadelede en önemli faktörlerden olan sosyal mesafe kuralına yönelik pazar yerinde sınırlı giriş önlemi uygulandı.Geçtiğimiz haftalara göre daha yoğun bir hafta geçiren pazar yerinde yoğunluk nedeniyle kontrol noktalarında sınırlı geçiş uygulandı.İçerideki yoğunluğu kontrol eden görevliler , kalabalık nedeniyle pazar yerine giriş yapmak isteyen diğer vatandaşları pazar yeri girişinde bekletti.Kalabalığın azalması ile birlikte ise diğer vatandaşlar alındı.

Pazar ve Pazartesi günleri halka hizmet veren Kırşehir Pazar Yerinde Koronvirüse yönelik bir takım bir tedbirler alındı.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı market ve pazar yerlerinde maske takma zorunluluğu genelgesinin ardından Kırşehir Pazar yerinde de buna yönelik önlemler alındı.Yoğun bir gün yaşayan Kırşehir Pazar yeri girişlerinde Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kontrol noktaları oluşturularak giriş yapan vatandaşlar denetlendi.Maske takmayan vatandaşlar pazar yerine alınmazken , sokağa çıkma yasağı olduğu düşünülen vatandaşların ise kimliğine bakıldı.

PAZAR YERİ YOĞUNLUĞUNA SINIRLI GİRİŞ ÖNLEMİ

Koronavirüsle mücadelede en önemli faktörlerden olan sosyal mesafe kuralına yönelik pazar yerinde sınırlı giriş önlemi uygulandı.Geçtiğimiz haftalara göre daha yoğun bir hafta geçiren pazar yerinde yoğunluk nedeniyle kontrol noktalarında sınırlı geçiş uygulandı.İçerideki yoğunluğu kontrol eden görevliler , kalabalık nedeniyle pazar yerine giriş yapmak isteyen diğer vatandaşları pazar yeri girişinde bekletti.Kalabalığın azalması ile birlikte ise diğer vatandaşlar alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.