Kırşehir Şeker'e Son Gün Talibi Kafaları Karıştırdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2018 - 15:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Şeker'e Son Gün Talibi Kafaları Karıştırdı

Özelleştirme kapsamında satılacak olan Kırşehir Şeker Fabrikası'na başvurunun son gününde Kayseri Şeker A.Ş talip oldu.Başvurunun ardından Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın açıklaması kafaları karıştırdı.   Türkiye Şeker Fabrikası AŞ'ye ait 14 şeker fabrikasından Kırşehir, Bor ve Çorum Şeker fabrikaları için Kayseri Şeker, Özelleştirme idaresi başkanlığına gerekli başvuru dosyalarını teslim etti. Özelleştirilecek olan 14 Fabrikadan birinci gurupta yer alan Bor, Çorum ve Kırşehir Şeker Fabrikaları için Kayseri Şeker adına Özelleştirme İdaresi Başkanlığına başvuruyu, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Avşar, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcısı İsmail Gedik birlikte yaptılar. BU BAŞVURU KAYSERİ ÇİFTÇİSİ ADINA YAPILAN BİR MÜRACAATTIR DEDİ KAFALARI KARIŞTIRDI Başvuru sonrası açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, ''Bu başvuru Kayseri Çiftçisi adına yapılan bir müracaattır. Biz bu günkü gurupta bulunan dört fabrikadan Bor, Çorum ve Kırşehir Şeker Fabrikalarına ait teklifi vermiş bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte karşılıklı değerlendirmeler yapılacak ve sonunda açık artırmayla ihale sonuçlanacak. Bu guruptaki Şeker Fabrikalarına Başka taliplilerinde olduğu anlaşılıyor. Sonuçta bu bir kısmet ve yarış meselesidir. İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır. '' ifadelerini kullandı. BUGÜN SON BAŞVURULAR KOMİSYONDAN SONRA AÇIKLANACAK Bilindiği Kırşehir Şeker Fabrikası'na ilk talipli ÇEMAŞ olmuş daha sonra Kırşehir merkezli Çağlayanlar Grup da fabrikaya talip olduğunu açıklamıştı.Daha sonra ÇEMAŞ ihaleden çekildiğini duyurdu.İhale Şartnamesinde belirtilen son başvuru tarihi olan 3 Nisan 2018 akşam 5:00'e kadar başvurular alınacak.Daha sonra başvurular komisyona gönderilecek ve burada yapılan incelemenin ardından Talipliler ve ihale tarihi kamuoyu ile paylaşılacak.
Özelleştirme kapsamında satılacak olan Kırşehir Şeker Fabrikası'na başvurunun son gününde Kayseri Şeker A.Ş talip oldu.Başvurunun ardından Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın açıklaması kafaları karıştırdı.  

Türkiye Şeker Fabrikası AŞ'ye ait 14 şeker fabrikasından Kırşehir, Bor ve Çorum Şeker fabrikaları için Kayseri Şeker, Özelleştirme idaresi başkanlığına gerekli başvuru dosyalarını teslim etti. Özelleştirilecek olan 14 Fabrikadan birinci gurupta yer alan Bor, Çorum ve Kırşehir Şeker Fabrikaları için Kayseri Şeker adına Özelleştirme İdaresi Başkanlığına başvuruyu, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Avşar, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcısı İsmail Gedik birlikte yaptılar. BU BAŞVURU KAYSERİ ÇİFTÇİSİ ADINA YAPILAN BİR MÜRACAATTIR DEDİ KAFALARI KARIŞTIRDI Başvuru sonrası açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, ''Bu başvuru Kayseri Çiftçisi adına yapılan bir müracaattır. Biz bu günkü gurupta bulunan dört fabrikadan Bor, Çorum ve Kırşehir Şeker Fabrikalarına ait teklifi vermiş bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte karşılıklı değerlendirmeler yapılacak ve sonunda açık artırmayla ihale sonuçlanacak. Bu guruptaki Şeker Fabrikalarına Başka taliplilerinde olduğu anlaşılıyor. Sonuçta bu bir kısmet ve yarış meselesidir. İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır. '' ifadelerini kullandı. BUGÜN SON BAŞVURULAR KOMİSYONDAN SONRA AÇIKLANACAK Bilindiği Kırşehir Şeker Fabrikası'na ilk talipli ÇEMAŞ olmuş daha sonra Kırşehir merkezli Çağlayanlar Grup da fabrikaya talip olduğunu açıklamıştı.Daha sonra ÇEMAŞ ihaleden çekildiğini duyurdu.İhale Şartnamesinde belirtilen son başvuru tarihi olan 3 Nisan 2018 akşam 5:00'e kadar başvurular alınacak.Daha sonra başvurular komisyona gönderilecek ve burada yapılan incelemenin ardından Talipliler ve ihale tarihi kamuoyu ile paylaşılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.