Kırşehir Şeytanın Bacağını Kırdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2019 - 21:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Şeytanın Bacağını Kırdı

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Uşakspor'u maçın son dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Güneşli bir Kırşehir gününde Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi.Maçın ilk yarısında pozisyon bulan Kırşehir Belediyespor bu ataklardan faydalanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında Uşaksporlu futbolcular oyunu sertleştirince art arda 3 oyuncu sarı kartla cezalandırıldı.Yeşil beyazlılar üst üste ataklardan faydalanamayınca teknik direktör Taner Öcal oyuna müdahale ederek ileri hattı 3 forvete çıkardı.Tam da bu dakikalarda Okan Karakabak'ın ceza sahası içerisine yaptığı Ortayı Yaşar Çetin göğsünde yumuşattı ve sol ayağıyla topu ağlara gönderdi. Maç Kırşehir Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken yeşil beyazlılar puanını 26'ya çıkardı.Liderlik mücadelesinin bir diğer önemli karşılaşmasında ise Ankara Demirspor deplasmanda Tuzlaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 28'e çıkararak 1. sıraya yerleşti.Kırşehir Belediyespor 26 puanla 4. sırada yer aldı. İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Uşakspor'u maçın son dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Güneşli bir Kırşehir gününde Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi.Maçın ilk yarısında pozisyon bulan Kırşehir Belediyespor bu ataklardan faydalanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Uşaksporlu futbolcular oyunu sertleştirince art arda 3 oyuncu sarı kartla cezalandırıldı.Yeşil beyazlılar üst üste ataklardan faydalanamayınca teknik direktör Taner Öcal oyuna müdahale ederek ileri hattı 3 forvete çıkardı.Tam da bu dakikalarda Okan Karakabak'ın ceza sahası içerisine yaptığı Ortayı Yaşar Çetin göğsünde yumuşattı ve sol ayağıyla topu ağlara gönderdi.

Maç Kırşehir Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken yeşil beyazlılar puanını 26'ya çıkardı.Liderlik mücadelesinin bir diğer önemli karşılaşmasında ise Ankara Demirspor deplasmanda Tuzlaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 28'e çıkararak 1. sıraya yerleşti.Kırşehir Belediyespor 26 puanla 4. sırada yer aldı.

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.