Kırşehir Turizmi Adına Tarihi Anlaşma

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2018 - 17:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Turizmi Adına Tarihi Anlaşma

Kırşehir Ramada Termal Resort , Kırşehir Turizmi açısından dönüm noktası olacak bir anlaşmaya imza attı. Yaklaşık 10 yıl önce Makissos adıyla faaliyete geçen daha sonra Ramada ismiyle hizmet vermeye devam eden Avrupa'nın en büyük 5 yıldızlı Termal noktası olan Kırşehir Ramada Termal Resort Kırşehir Turizmi açısından çok önemli bir anlaşmaya imza attı.Kırşehir'in en büyük yapılarından birisi olan oteli, Armas Oteller Zincirine  kiralayan Ramada Resort Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Malkoç ile Armas Grubun patronu Halil Doğan arasında yapılan anlaşma atılan imzalarla resmiyet kazandı. ARMAS GRUP NEDEN ÖNEMLİ ? Ramada Termal Resort Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Malkoç yapılan anlaşmanın Kırşehir Turizmi açısından da bir dönüm noktası olduğunu belirtti.Ramada Otelinin de bulunduğu arazide yapılacak olan AVM projesi ve konut projesine odaklanmak istediğini belirten Malkoç, ''Armas Oteller büyük bir grup ve bu alanda kendisini kanıtlamış ve çok sayıda ödül almış.Halil Bey Cumhurbaşkanının tarafından ''İstihdam Ödülü'' ile ödüllendirilmiş başarılı bir iş adamı.'' YABANCI TURİSTLERİ AĞIRLAYACAKLAR Armas Grubun, Ramada Termal Resort otelinde yabancı turistleri ağırlayacağını belirten Ercan Malkoç, ''Kapadokya bölgesindeki turist gruplarını artık Kırşehir'de ağırlayacaklar ve Kırşehir'i de bu tura dahil edecekler.Yabancı turistler Kapadokya bölgesi ile birlikte Kırşehir'i de gezecekler.Kırşehir'in tarihi ve kültürel mekanlarının tanıtımı açısından önemli fırsat.Özellikle döneminin Mevlana ile birlikte önemli bir şahsiyeti olan Ahi Evran ve Ahiliğin de tanıtımı açısından çok önemli bir adım attık.Umuyorum ki şehrin yöneticileri de bu fırsatı iyi değerlendirir ve Kırşehir için hayati önem taşıyan bu fırsatı kaçırmazlar.'' ZİNCİRİN 16. OTELİ OLDU Yapılan anlaşma ile birlikte bünyesinde 2 Butik otel ve 13 adet 4 ve 5 yıldızlı otel bulunduran Armas Oteller Zinciri Ramada ile birlikte bünyesinde bulundurduğu otel sayısını da 16'ya çıkardı.  
Kırşehir Ramada Termal Resort , Kırşehir Turizmi açısından dönüm noktası olacak bir anlaşmaya imza attı.

Yaklaşık 10 yıl önce Makissos adıyla faaliyete geçen daha sonra Ramada ismiyle hizmet vermeye devam eden Avrupa'nın en büyük 5 yıldızlı Termal noktası olan Kırşehir Ramada Termal Resort Kırşehir Turizmi açısından çok önemli bir anlaşmaya imza attı.Kırşehir'in en büyük yapılarından birisi olan oteli, Armas Oteller Zincirine  kiralayan Ramada Resort Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Malkoç ile Armas Grubun patronu Halil Doğan arasında yapılan anlaşma atılan imzalarla resmiyet kazandı. ARMAS GRUP NEDEN ÖNEMLİ ? Ramada Termal Resort Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Malkoç yapılan anlaşmanın Kırşehir Turizmi açısından da bir dönüm noktası olduğunu belirtti.Ramada Otelinin de bulunduğu arazide yapılacak olan AVM projesi ve konut projesine odaklanmak istediğini belirten Malkoç, ''Armas Oteller büyük bir grup ve bu alanda kendisini kanıtlamış ve çok sayıda ödül almış.Halil Bey Cumhurbaşkanının tarafından ''İstihdam Ödülü'' ile ödüllendirilmiş başarılı bir iş adamı.'' YABANCI TURİSTLERİ AĞIRLAYACAKLAR Armas Grubun, Ramada Termal Resort otelinde yabancı turistleri ağırlayacağını belirten Ercan Malkoç, ''Kapadokya bölgesindeki turist gruplarını artık Kırşehir'de ağırlayacaklar ve Kırşehir'i de bu tura dahil edecekler.Yabancı turistler Kapadokya bölgesi ile birlikte Kırşehir'i de gezecekler.Kırşehir'in tarihi ve kültürel mekanlarının tanıtımı açısından önemli fırsat.Özellikle döneminin Mevlana ile birlikte önemli bir şahsiyeti olan Ahi Evran ve Ahiliğin de tanıtımı açısından çok önemli bir adım attık.Umuyorum ki şehrin yöneticileri de bu fırsatı iyi değerlendirir ve Kırşehir için hayati önem taşıyan bu fırsatı kaçırmazlar.''

ZİNCİRİN 16. OTELİ OLDU Yapılan anlaşma ile birlikte bünyesinde 2 Butik otel ve 13 adet 4 ve 5 yıldızlı otel bulunduran Armas Oteller Zinciri Ramada ile birlikte bünyesinde bulundurduğu otel sayısını da 16'ya çıkardı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.