Kırşehir Valiliğinden 1000 TL'lik Yardım Açıklaması

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 01:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valiliğinden 1000 TL'lik Yardım Açıklaması

Kırşehir Valiliği , Koronavirüs nedeniyle yaklaşık 2 milyon aileye dağıtılacak 1000 TL'lik yardım kampanyası ile ilgili açıklamada bulundu. Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada , ''Aile ve , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 81 il ve 923 ilçemizde PTT aracılığıyla hane başı 1000 TL ödemeleri 01/04/2020 tarihinden itibaren başlamıştır. Ancak birçok ilde olduğu gibi ilimizde de vatandaşlarımızın aynı anda müracaatları için PTT şubelerine gitmesi nedeniyle yoğunluk ve bu özel döneme ait yakın temas içinde bekleme görüntüleri oluşturmuşturç Bu durum bulaşıcılığı hızlı ve yüksek olan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında vatandaşlarımızı açısından ciddi risk oluşturmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları üzerine yapılacak ödemelerin vatandaşlarımıza 03/04/2020 cuma günü 10:00'dan itibaren PTT dağıtıcıları , bekçiler ve kolluk birimlerimiz vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılacaktır.Kamuoyunua saygı ile sunulur.'' denildi.

Kırşehir Valiliği , Koronavirüs nedeniyle yaklaşık 2 milyon aileye dağıtılacak 1000 TL'lik yardım kampanyası ile ilgili açıklamada bulundu.

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada , ''Aile ve , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 81 il ve 923 ilçemizde PTT aracılığıyla hane başı 1000 TL ödemeleri 01/04/2020 tarihinden itibaren başlamıştır.

Ancak birçok ilde olduğu gibi ilimizde de vatandaşlarımızın aynı anda müracaatları için PTT şubelerine gitmesi nedeniyle yoğunluk ve bu özel döneme ait yakın temas içinde bekleme görüntüleri oluşturmuşturç

Bu durum bulaşıcılığı hızlı ve yüksek olan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında vatandaşlarımızı açısından ciddi risk oluşturmaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları üzerine yapılacak ödemelerin vatandaşlarımıza 03/04/2020 cuma günü 10:00'dan itibaren PTT dağıtıcıları , bekçiler ve kolluk birimlerimiz vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılacaktır.Kamuoyunua saygı ile sunulur.'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.