Kırşehir Valiliğinden Uyarı ; Tedbirli Olun !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2019 - 12:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valiliğinden Uyarı ; Tedbirli Olun !

Meteoroloji, Kırşehir, Kayseri , Nevşehir, Sivas ve Yozgat için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu.Kırşehir Valiliği meydana gelebilecek olumsuzluklarla ilgili vatandaşı uyardı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat çevrelerinde kuvvetli rüzgar, yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına beklendiği belirtildi. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Kayseri ve Sivas'ta yarın saat 09.00'dan 25 Aralık saat 03.00'e kadar, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta ise yarın sabah saat 08.00 ile ertesi gün 08.00 saatleri arasında etkili olacağı tahmin ediliyor.Fırtınanın saatte 60 ile 80 km hız arasında olacağı tahmin ediliyor.Yüksek kesimlerde ise fırtınanın hızı 100 km'ye kadar çıkacak. Kuvvetli Rüzgâr ve Fırtına Uyarısı ! Kırşehir Valiliği'nden de , beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle oluşabilecek çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, karbonmonoksit kaynaklı soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji, Kırşehir, Kayseri , Nevşehir, Sivas ve Yozgat için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu.Kırşehir Valiliği meydana gelebilecek olumsuzluklarla ilgili vatandaşı uyardı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat çevrelerinde kuvvetli rüzgar, yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına beklendiği belirtildi.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Kayseri ve Sivas'ta yarın saat 09.00'dan 25 Aralık saat 03.00'e kadar, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta ise yarın sabah saat 08.00 ile ertesi gün 08.00 saatleri arasında etkili olacağı tahmin ediliyor.Fırtınanın saatte 60 ile 80 km hız arasında olacağı tahmin ediliyor.Yüksek kesimlerde ise fırtınanın hızı 100 km'ye kadar çıkacak.

Kuvvetli Rüzgâr ve Fırtına Uyarısı !

Kırşehir Valiliği'nden de , beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle oluşabilecek çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, karbonmonoksit kaynaklı soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.