Kırşehir'de Beklenen Kar Sonunda Yağdı

YAŞAM 26.01.2024 - 11:33, Güncelleme: 26.01.2024 - 11:11
 

Kırşehir'de Beklenen Kar Sonunda Yağdı

Kırşehir'de kış mevsimi gelmesine rağmen bir türlü yağmayan kar 26 Ocak 2024 tarihinde Kırşehir'i beyaza bürüdü.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte özellikle çiftçiler kar yağışı için beklemeye geçmişlerdi. Kırşehir'in özlemle beklediği kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. 2024 yılının ilk kar yağışı ile birlikte güne beyaz örtüyle uyanan kent sakinleri kar sevinci yaşadı.   Kar yağışı özellikle Kırşehir kırsalında daha etkili oldu.Kar kalınlığı bazı bölgelerde 20 cm'yi buldu.     Sabah saatlerinde duran kar yağışının 4 gün boyunca etkili olması ve hava sıcaklığının da 2 ila 5 derece düşmesi bekleniyor.     Kırşehir Belediyesi, kar yağışı ile birlikte yol ve kaldırım temizleme çalışmaları başlattı.     Kar yağışının ardından trafik kazaları da meydana geldi.Medrese mahallesinde bir araç duramayarak bir binanın bahçe duvarına çarptı.  
Kırşehir'de kış mevsimi gelmesine rağmen bir türlü yağmayan kar 26 Ocak 2024 tarihinde Kırşehir'i beyaza bürüdü.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte özellikle çiftçiler kar yağışı için beklemeye geçmişlerdi. Kırşehir'in özlemle beklediği kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı.

2024 yılının ilk kar yağışı ile birlikte güne beyaz örtüyle uyanan kent sakinleri kar sevinci yaşadı.

 

Kar yağışı özellikle Kırşehir kırsalında daha etkili oldu.Kar kalınlığı bazı bölgelerde 20 cm'yi buldu.

 

 

Sabah saatlerinde duran kar yağışının 4 gün boyunca etkili olması ve hava sıcaklığının da 2 ila 5 derece düşmesi bekleniyor.

 

 

Kırşehir Belediyesi, kar yağışı ile birlikte yol ve kaldırım temizleme çalışmaları başlattı.

 

 

Kar yağışının ardından trafik kazaları da meydana geldi.Medrese mahallesinde bir araç duramayarak bir binanın bahçe duvarına çarptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.