Kırşehir'de Esnafların Konuştuğu Arsa Satışı

GÜNDEM 11.06.2024 - 01:11, Güncelleme: 11.06.2024 - 00:46
 

Kırşehir'de Esnafların Konuştuğu Arsa Satışı

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından satışı gerçekleştirilen ve 40 hissedarı bulunan değerli arsa esnafta büyük yankı uyandırdı.

Alınan bilgiye göre daha önce üyelerinden para toplayan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan İl Özel İdaresi'nin hemen yanında bulunan 2 parça halindeki araziyi AVM yapmak üzere satın almıştı.Buna göre arsanın alınması için para veren 40 esnafa söz konusu arazi hisselendirildi.Böylece yapılacak olan AVM söz konusu hissedarlara ait olacaktı. APAR TOPAR SATIŞA ÇIKTI Ancak son günlerde tartışmaların odağında olan ve bir kısım odanın ayrıldığı Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, kararını değiştirerek 2 parsel halinde olan 9 bin 575 metrekare olan araziyi kapalı zarf usulü açık arttırma ile apar topar satma kararı aldı.Söz konusu satıştan hissedarların önemli bir kısmının haberi olmadığı belirlendi.Tartışma yaratacak satış kararı, hissedar esnafları hareketlendirdi.Söz konusu satış, ''Gider ayak'' yapılan işlem olarak değerlendirildi. 139 MİLYON 795 BİN TL'LİK REKOR BEDEL Esnafların hissedar olduğu Ankara-Kayseri Karayolu'na cephe olan; 5555 ada 1 ve 7 parsel olmak üzere 2 parsel halindeki 9 bin 575 bin metrekare arsanın satışının 11 Temmuz 2024 tarihinde saat 11:00'de yapılacağı bildirildi.Söz konusu satışa ilişkin bilgiler ise şu şekilde ;  
Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından satışı gerçekleştirilen ve 40 hissedarı bulunan değerli arsa esnafta büyük yankı uyandırdı.

Alınan bilgiye göre daha önce üyelerinden para toplayan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan İl Özel İdaresi'nin hemen yanında bulunan 2 parça halindeki araziyi AVM yapmak üzere satın almıştı.Buna göre arsanın alınması için para veren 40 esnafa söz konusu arazi hisselendirildi.Böylece yapılacak olan AVM söz konusu hissedarlara ait olacaktı.

APAR TOPAR SATIŞA ÇIKTI

Ancak son günlerde tartışmaların odağında olan ve bir kısım odanın ayrıldığı Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, kararını değiştirerek 2 parsel halinde olan 9 bin 575 metrekare olan araziyi kapalı zarf usulü açık arttırma ile apar topar satma kararı aldı.Söz konusu satıştan hissedarların önemli bir kısmının haberi olmadığı belirlendi.Tartışma yaratacak satış kararı, hissedar esnafları hareketlendirdi.Söz konusu satış, ''Gider ayak'' yapılan işlem olarak değerlendirildi.

139 MİLYON 795 BİN TL'LİK REKOR BEDEL

Esnafların hissedar olduğu Ankara-Kayseri Karayolu'na cephe olan; 5555 ada 1 ve 7 parsel olmak üzere 2 parsel halindeki 9 bin 575 bin metrekare arsanın satışının 11 Temmuz 2024 tarihinde saat 11:00'de yapılacağı bildirildi.Söz konusu satışa ilişkin bilgiler ise şu şekilde ;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.