Kırşehir'de Feci Kaza : 2 Ölü 3 Yaralı

GÜNDEM 23.10.2023 - 09:05, Güncelleme: 23.10.2023 - 09:08
 

Kırşehir'de Feci Kaza : 2 Ölü 3 Yaralı

Kırşehir'de hafif kamyonetin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Hamit Köyü yakınlarında meydana gelen kazada Kırşehir'den Ankara istikametine gitmekte olan 71 ACR 088 plakalı kamyonete, aynı yönde seyreden 06 ACV 562 plakalı hafif kamyonet arkada çarptı. Ortalığın can pazarına döndüğü feci kazada Hafif kamyonette bulunan 49 yaşındaki H.S ve 71 yaşındaki V.Ş. hayatını kaybederken ; 32 yaşındaki U.Ç, 34 yaşındaki M.Ş ve 35 yaşındaki Y.D ise yaralandı. Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken meydana gelen kaza ile ilgili savcılık soruşturma başlattı.  
Kırşehir'de hafif kamyonetin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Hamit Köyü yakınlarında meydana gelen kazada Kırşehir'den Ankara istikametine gitmekte olan 71 ACR 088 plakalı kamyonete, aynı yönde seyreden 06 ACV 562 plakalı hafif kamyonet arkada çarptı.

Ortalığın can pazarına döndüğü feci kazada Hafif kamyonette bulunan 49 yaşındaki H.S ve 71 yaşındaki V.Ş. hayatını kaybederken ; 32 yaşındaki U.Ç, 34 yaşındaki M.Ş ve 35 yaşındaki Y.D ise yaralandı.

Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken meydana gelen kaza ile ilgili savcılık soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.