Kırşehir'de Hasar Tespiti Yapıldı

GÜNDEM 03.05.2024 - 11:56, Güncelleme: 03.05.2024 - 11:48
 

Kırşehir'de Hasar Tespiti Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde etkili olan dolu ve sağanak yağışın ardından zarar gören tarım alanları incelendi.

Geçtiğimiz pazar günü Kırşehir'e bağlı ilçe ve köylerde etkili olan dolu ve sağanak yağış tarım arazilerine de büyük ölçüde zarar vermişti. Kırşehir İl Tarım Orman Müdürlüğü tarafından İl merkez ve ilçelere bağlı köylerde hasar tespti çalışmaları gerçekleştirildi. Aşırı yağış ile birlikte meydana gelen sel felaketinden ötürü zarar gören köylerde , Boztepe İlçe Kaymakamı Umut Özkır, Boztepe İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve Ziraat Mühendisleriyle birlikte incelemelerde bulunuldu. Müdürlük tarafından inceleme çalışmalarının devam edeceği bildirildi. Yaşanan dolu ve sağanak yağış nedeniyle Mucur İlçe Merkezi'nde birçok noktada su baskını meydana gelmişti.  
Geçtiğimiz günlerde etkili olan dolu ve sağanak yağışın ardından zarar gören tarım alanları incelendi.

Geçtiğimiz pazar günü Kırşehir'e bağlı ilçe ve köylerde etkili olan dolu ve sağanak yağış tarım arazilerine de büyük ölçüde zarar vermişti.

Kırşehir İl Tarım Orman Müdürlüğü tarafından İl merkez ve ilçelere bağlı köylerde hasar tespti çalışmaları gerçekleştirildi.

Aşırı yağış ile birlikte meydana gelen sel felaketinden ötürü zarar gören köylerde , Boztepe İlçe Kaymakamı Umut Özkır, Boztepe İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve Ziraat Mühendisleriyle birlikte incelemelerde bulunuldu.

Müdürlük tarafından inceleme çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Yaşanan dolu ve sağanak yağış nedeniyle Mucur İlçe Merkezi'nde birçok noktada su baskını meydana gelmişti.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.