Kırşehir'de O Köyde Uyuşturucu Operasyonu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2019 - 22:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de O Köyde Uyuşturucu Operasyonu

İl Jandarma ekipleri tarafından Kırşehir'e bağlı Karıncalı Köyünde yapılan operasyonda uyuşturucu ve kaçak içki ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre saat Kırşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı güvenlik güçleri Karıncalı Köyü ve İl Merkezinde bazı şahıslara ait ev ve müştemilatlarına operasyon düzenledi.Düzenlenen operasyonda M.A ve F.G isimli şahısların evlerinde 1 Kilograma yakın Kubar Esrar , 10 kök hint keneviri ve 4 litre kaçak içki ele geçirildi.Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

İl Jandarma ekipleri tarafından Kırşehir'e bağlı Karıncalı Köyünde yapılan operasyonda uyuşturucu ve kaçak içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre saat Kırşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı güvenlik güçleri Karıncalı Köyü ve İl Merkezinde bazı şahıslara ait ev ve müştemilatlarına operasyon düzenledi.Düzenlenen operasyonda M.A ve F.G isimli şahısların evlerinde 1 Kilograma yakın Kubar Esrar , 10 kök hint keneviri ve 4 litre kaçak içki ele geçirildi.Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.