Kırşehir'de Organik Ürünler Uygun Fiyatlara Satılıyor

EKONOMİ 11.11.2023 - 11:55, Güncelleme: 11.11.2023 - 11:30
 

Kırşehir'de Organik Ürünler Uygun Fiyatlara Satılıyor

Kırşehir Açık Cezaevinde üretilen ürünler kent merkezindeki mini markette uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kırşehir Açık Cezaevi'nde; Mobilyadan, tel örgü ve demir, mermer, halı oto yıkama, inşaat,fırın, temizlik ve terzilik gibi çok sayıda atölye bulunuyor.Açık Cezaevi'nin en önemli üretim araçlarından birisi de Büyükbaş besicilik ve tarım.Açık cezaevi kampüsünde çok önemli tarımsal faaliyetler yürütülüyor.Organik olarak ve tamamen hayvansal gübre ile tarımda; domates, biber, patlıcan, salatalık, domates gibi ürünlerin yanında elma , ceviz, kiraz, mantar, buğday, nohut, mercimek gibi çok sayıda mahsül de yetiştiriliyor ve üretiliyor.Üretilen ürünler Açık Cezaevi kampüsü önünde kurulan marketten satılıyordu ancak Kırşehir kent merkezine de satış birimi kuruldu. TAMAMEN ORGANİK ÜRÜNLER UYGUN FİYATA Kırşehir Adliyesi'nin yanında kurulan mini markette, Açık cezaevinde üretine ürünler satışa sunuluyor.Dönem dönem mevsimine göre ürünlerin değiştiği mini markette yaz aylarında domates, kiraz, patlıcan, biber gibi ürünler satışa snulurken bugünlerde patates, elma, bal kabağı gibi ürünler satışta.Tamamen organik olarak hayvansal gübre kullanılan; patates kilogramı 10 TL'den, elma 15 TL'den ve bal kabağı ise 8 TL'den satışa sunuluyor.  
Kırşehir Açık Cezaevinde üretilen ürünler kent merkezindeki mini markette uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kırşehir Açık Cezaevi'nde; Mobilyadan, tel örgü ve demir, mermer, halı oto yıkama, inşaat,fırın, temizlik ve terzilik gibi çok sayıda atölye bulunuyor.Açık Cezaevi'nin en önemli üretim araçlarından birisi de Büyükbaş besicilik ve tarım. Açık cezaevi kampüsünde çok önemli tarımsal faaliyetler yürütülüyor.Organik olarak ve tamamen hayvansal gübre ile tarımda; domates, biber, patlıcan, salatalık, domates gibi ürünlerin yanında elma , ceviz, kiraz, mantar, buğday, nohut, mercimek gibi çok sayıda mahsül de yetiştiriliyor ve üretiliyor.Üretilen ürünler Açık Cezaevi kampüsü önünde kurulan marketten satılıyordu ancak Kırşehir kent merkezine de satış birimi kuruldu.

TAMAMEN ORGANİK ÜRÜNLER UYGUN FİYATA

Kırşehir Adliyesi'nin yanında kurulan mini markette, Açık cezaevinde üretine ürünler satışa sunuluyor.Dönem dönem mevsimine göre ürünlerin değiştiği mini markette yaz aylarında domates, kiraz, patlıcan, biber gibi ürünler satışa snulurken bugünlerde patates, elma, bal kabağı gibi ürünler satışta.Tamamen organik olarak hayvansal gübre kullanılan; patates kilogramı 10 TL'den, elma 15 TL'den ve bal kabağı ise 8 TL'den satışa sunuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.