Kırşehir'de Yağmurlama Hattı Çalışmaları Devam Ediyor

GÜNDEM 12.10.2023 - 09:50, Güncelleme: 12.10.2023 - 09:50
 

Kırşehir'de Yağmurlama Hattı Çalışmaları Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi iklim değişikliği ile birlikte gittikçe artan ani sel baskınlarına karşı kenti hazırlamak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Son dönemde iklim değişikliği nedeniyle artan ve şehirler için büyük tehdit oluşturan ani sel baskınlarına karşı Kırşehir'i hazırlamak için Başkan Selahattin Ekicioğlu'nun talimatıyla şehrin muhtelif noktalarında yağmurlama hattı çalışmaları son sürat devam ediyor.Çalışmalar kapsamında Kırşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Âşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi’nde Yağmurlama Hattı oluşturuyor. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Çalışmamız tamamlandığında yağmur suyu sorununu çözerek Kılıçözü Çayı'na bağlantıyı sağlamış olacağız. Altyapı çalışmalarımız tamamlanır tamamlanmaz da üstyapı çalışmalarına başlayacağız.” diyerek şunları ifade etti: “Kırşehir Belediyesi ekiplerimiz şehrimizin farklı noktalarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Yapılaşmanın az olduğu bölgelerdeki sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım, kilitli parke ve peyzaj çalışmalarını hız kesmeden sürdürülürken, Kırşehir’de yaşayan herkesin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için hiç durmadan çalışıyoruz. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz de Âşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi’nde Yağmurlama Hattı çalışmasını gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmalarımız tamamlanır tamamlanmaz da üstyapı çalışmalarına başlayacağız.”
Kırşehir Belediyesi iklim değişikliği ile birlikte gittikçe artan ani sel baskınlarına karşı kenti hazırlamak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Son dönemde iklim değişikliği nedeniyle artan ve şehirler için büyük tehdit oluşturan ani sel baskınlarına karşı Kırşehir'i hazırlamak için Başkan Selahattin Ekicioğlu'nun talimatıyla şehrin muhtelif noktalarında yağmurlama hattı çalışmaları son sürat devam ediyor.Çalışmalar kapsamında Kırşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Âşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi’nde Yağmurlama Hattı oluşturuyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Çalışmamız tamamlandığında yağmur suyu sorununu çözerek Kılıçözü Çayı'na bağlantıyı sağlamış olacağız. Altyapı çalışmalarımız tamamlanır tamamlanmaz da üstyapı çalışmalarına başlayacağız.” diyerek şunları ifade etti:

Kırşehir Belediyesi ekiplerimiz şehrimizin farklı noktalarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Yapılaşmanın az olduğu bölgelerdeki sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım, kilitli parke ve peyzaj çalışmalarını hız kesmeden sürdürülürken, Kırşehir’de yaşayan herkesin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için hiç durmadan çalışıyoruz.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz de Âşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi’nde Yağmurlama Hattı çalışmasını gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmalarımız tamamlanır tamamlanmaz da üstyapı çalışmalarına başlayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.