Kırşehir'de Yeni Bir Lezzet Durağı Daha

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2019 - 20:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yeni Bir Lezzet Durağı Daha

Kırşehir'de uzun süredir hizmet vermekte olan Bolu Et Mangal 2. şubesi ile hizmet şehir merkezinde hizmet vermeye başladı. Müftülük Karşısında Bolu Et Mangal güvencesi ve kalitesiyle hizmet vermeye başlayan Tadıonda , zengin ve ekonomik menüsüyle Kırşehirlilere hizmet vermeye başladı. Kuzu tandır , Etli Ekmek , Bıçak Arası , Mevlana ve Izgara çeşitlerini Bolu Et Mangal lezzeti ile müşterilerine sunan Tadıonda , ayrıcalıklı fiyatlarıyla da vatandaşa hizmette sınır tanımıyor.Mekanda ayrıca geniş bir aile salonu bulunuyor. Günün Menüsü kampanyası ile o güne özel fiyatlar ile farklı ve zengin lezzetleri bizlerle buluşturan Tadıonda'da ; 2 Lahmacun+1 ayran 10 TL , Köfte Servis+ Yayık Ayran 19 TL , Kuzu Tandır 23 TL , Etli Ekmek 13 TL , Bıçak Arası 16 TL , Mevlana 14 TL, Ekmek Köfte ise 10 TL. Ayrıca Katmer gibi yöresel tatlıların da sunulduğu Tadıonda'dan Sipariş vermek isteyenler için telefon hattı ise ; 212 10 20 , Adres : Müftülük karşısı Can Birlik Kasabı yanı.

Kırşehir'de uzun süredir hizmet vermekte olan Bolu Et Mangal 2. şubesi ile hizmet şehir merkezinde hizmet vermeye başladı.

Müftülük Karşısında Bolu Et Mangal güvencesi ve kalitesiyle hizmet vermeye başlayan Tadıonda , zengin ve ekonomik menüsüyle Kırşehirlilere hizmet vermeye başladı.

Kuzu tandır , Etli Ekmek , Bıçak Arası , Mevlana ve Izgara çeşitlerini Bolu Et Mangal lezzeti ile müşterilerine sunan Tadıonda , ayrıcalıklı fiyatlarıyla da vatandaşa hizmette sınır tanımıyor.Mekanda ayrıca geniş bir aile salonu bulunuyor.

Günün Menüsü kampanyası ile o güne özel fiyatlar ile farklı ve zengin lezzetleri bizlerle buluşturan Tadıonda'da ; 2 Lahmacun+1 ayran 10 TL , Köfte Servis+ Yayık Ayran 19 TL , Kuzu Tandır 23 TL , Etli Ekmek 13 TL , Bıçak Arası 16 TL , Mevlana 14 TL, Ekmek Köfte ise 10 TL.

Ayrıca Katmer gibi yöresel tatlıların da sunulduğu Tadıonda'dan Sipariş vermek isteyenler için telefon hattı ise ; 212 10 20 , Adres : Müftülük karşısı Can Birlik Kasabı yanı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.