Kırşehir'e Cansız Bedeni Bulunan Bebek İle İlgili Flaş Gelişme

ASAYİŞ 19.10.2023 - 20:31, Güncelleme: 19.10.2023 - 20:23
 

Kırşehir'e Cansız Bedeni Bulunan Bebek İle İlgili Flaş Gelişme

Kırşehir'de geçtiğimiz günlerde cansız bedenine ulaşılan bebek ile ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Kayabaşı Mahallesi Aktaş mevkiinde, vücdunun çeşitli yerlerinde hayvan ısırıkları olan yeni doğmuş bir bebeğin cansız bedenine ulaşılmıştı.Çevredekilerin kötü koku nedeniyle şikayeti üzerine bulunan bebeğin cansız bedeni otopsisi ve cenaze işlemleri yapıldıktan sonra kimsesizler mezarlığına defnedildi. Geniş çaplı araştırma başlatılan olayla ilgili kamera kayıtları incelenmeye başlandı.1 haftalık kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.Ancak adli tahkikat ve şüphelilerin kimliklerine bir türlü ulaşılamadı. Talihsiz bebeğin, ne şekilde öldüğü otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak.  
Kırşehir'de geçtiğimiz günlerde cansız bedenine ulaşılan bebek ile ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Kayabaşı Mahallesi Aktaş mevkiinde, vücdunun çeşitli yerlerinde hayvan ısırıkları olan yeni doğmuş bir bebeğin cansız bedenine ulaşılmıştı.Çevredekilerin kötü koku nedeniyle şikayeti üzerine bulunan bebeğin cansız bedeni otopsisi ve cenaze işlemleri yapıldıktan sonra kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Geniş çaplı araştırma başlatılan olayla ilgili kamera kayıtları incelenmeye başlandı.1 haftalık kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.Ancak adli tahkikat ve şüphelilerin kimliklerine bir türlü ulaşılamadı.

Talihsiz bebeğin, ne şekilde öldüğü otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.