Kırşehir'i Sarsan İddialarla İlgili Suç Duyurusu

GÜNDEM 14.08.2023 - 14:00, Güncelleme: 14.08.2023 - 14:14
 

Kırşehir'i Sarsan İddialarla İlgili Suç Duyurusu

Milli Yol Partisi Çiçekdağı İlçe Başkanı Adnan Aydın, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu hakkında görevi kötüye kullanarak haksız mal edinimi ve devletin zarara uğratılması konusunun araştırılması ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Çiçekdağı'nın AK Partili Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun , Belediyeye ait arsaları yakınlarına ve partililerine değerinin çok altında devrettiği iddiası ortaya atılmıştı.Bu arsalardan birisi olan Yozgat karayolu üzerindeki 1384 ada 5 parsel numaralı 750 metrekarelik arazinin değerinin çok altında bir bedele AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hilmi Taş'a devredildiği daha sonra ise bu arsanın Hasan Hakanoğlu'na geçtiği, Hasan Hakanoğlu'nun ise söz konusu arsayı değerinde satışını gerçekleştirirek devleti zarara uğrattığı ve haksız mal edinimi sağladığı öne sürülmüştü.   MYP'Lİ İLÇE BAŞKANINDAN İDDİALARIN ARAŞTIRILMASINA İLİŞKİN SUÇ DUYURUSU Milli Yol Partisi Çiçekdağı İlçe Başkanı Adnan Aydın, söz konusu iddiaların araştırılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.Görevi kötüye kullanarak devleti zarara uğratmak ve haksız mal edinmek konulu dilekçede Adnan Aydın, '' Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun bazı arsaları kendi üzerine, yakınlarına ve partililerine; değerinin çok altında sattığı konuşulmakta ve dile getirilmektedir.Hasan Hakanoğlu, bu taşınmazları daha sonra satış bedelinin kat ve kat fazlasına satmak istemiş hatta bazı arsaları sattığı söylenmektedir.Bu durum ilçe kamuoyunu endişeye sevk etmekle birlikte vatandaşların devlet kurumlarına olan güvenini zedelemektedir.Söz konusu iddiaların araştırılarak bahsi geçen arazilerin gerçek değerinin hesaplanması ve satış yapılan bedellerle karşılaştırılarak bu yolla devletin zarara uğratılıp uğratılmadığının; görevi kötüye kullanarak haksız mal edinimi yapılıp yapılmadığının tespit edilmesini hatta Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu döneminde satışı gerçekleştirilen tüm arsa ve arazilerle ilgili inceleme başlatılmasını talep eder gereğinin yapılmasını arz ederim'' ifadelerine yer verildi.   ''VARSA HAKSIZLIK HEM BU DÜNYADA HEM DE AHİRETTE CEZASINI ÇEKSİNLER'' Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Milli Yol Partisi Adnan Aydın gazetemize yaptığı açıklamada ise '' Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu hakkında kamuoyunda ve çevremizde bazı arsalarla alakalı haksız satışlar olduğunu ve haksızlıklar yapıldığını müşahade ve duyduk.Onun için de böyle bir haksızlık varsa araştırılsın ve suçlu, cezasını çeksin diye sizlere haber yapmanızı rica ettik.İnşallah böyle bir suç yoktur ama varsa da Cenab-ı Allah, hem bu dünyada hem de Ahirette bunun cezasını vermesini temenni ederim.Bu sebepten dolayı Kırşehir'de AK Parti'ye kırgın ve küskün olanlar ile MHP kanadından da hiçbir kimse çıkıp da bunu dilekçe edip savcılığa bildirmemiş.Yani MHP resmen şu anda AK Parti'nin yapmış olduğu haksızlıklara ortağımızdır diye göz yummasını, esefle karşılıyorum ve ülkücü harekete yakıştıramıyorum.Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ve bir insan olarak tüyü bitmemiş yetimlerin, fakirin ve fukaranın hakkını yiyenlerin cezasını en kısa zamanda almasını ve bunu da görmeği Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum'' diye konuştu.
Milli Yol Partisi Çiçekdağı İlçe Başkanı Adnan Aydın, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu hakkında görevi kötüye kullanarak haksız mal edinimi ve devletin zarara uğratılması konusunun araştırılması ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Çiçekdağı'nın AK Partili Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun , Belediyeye ait arsaları yakınlarına ve partililerine değerinin çok altında devrettiği iddiası ortaya atılmıştı.Bu arsalardan birisi olan Yozgat karayolu üzerindeki 1384 ada 5 parsel numaralı 750 metrekarelik arazinin değerinin çok altında bir bedele AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hilmi Taş'a devredildiği daha sonra ise bu arsanın Hasan Hakanoğlu'na geçtiği, Hasan Hakanoğlu'nun ise söz konusu arsayı değerinde satışını gerçekleştirirek devleti zarara uğrattığı ve haksız mal edinimi sağladığı öne sürülmüştü.

 

MYP'Lİ İLÇE BAŞKANINDAN İDDİALARIN ARAŞTIRILMASINA İLİŞKİN SUÇ DUYURUSU

Milli Yol Partisi Çiçekdağı İlçe Başkanı Adnan Aydın, söz konusu iddiaların araştırılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.Görevi kötüye kullanarak devleti zarara uğratmak ve haksız mal edinmek konulu dilekçede Adnan Aydın, '' Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu'nun bazı arsaları kendi üzerine, yakınlarına ve partililerine; değerinin çok altında sattığı konuşulmakta ve dile getirilmektedir.Hasan Hakanoğlu, bu taşınmazları daha sonra satış bedelinin kat ve kat fazlasına satmak istemiş hatta bazı arsaları sattığı söylenmektedir.Bu durum ilçe kamuoyunu endişeye sevk etmekle birlikte vatandaşların devlet kurumlarına olan güvenini zedelemektedir.Söz konusu iddiaların araştırılarak bahsi geçen arazilerin gerçek değerinin hesaplanması ve satış yapılan bedellerle karşılaştırılarak bu yolla devletin zarara uğratılıp uğratılmadığının; görevi kötüye kullanarak haksız mal edinimi yapılıp yapılmadığının tespit edilmesini hatta Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu döneminde satışı gerçekleştirilen tüm arsa ve arazilerle ilgili inceleme başlatılmasını talep eder gereğinin yapılmasını arz ederim'' ifadelerine yer verildi.

 

''VARSA HAKSIZLIK HEM BU DÜNYADA HEM DE AHİRETTE CEZASINI ÇEKSİNLER''

Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Milli Yol Partisi Adnan Aydın gazetemize yaptığı açıklamada ise '' Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu hakkında kamuoyunda ve çevremizde bazı arsalarla alakalı haksız satışlar olduğunu ve haksızlıklar yapıldığını müşahade ve duyduk.Onun için de böyle bir haksızlık varsa araştırılsın ve suçlu, cezasını çeksin diye sizlere haber yapmanızı rica ettik.İnşallah böyle bir suç yoktur ama varsa da Cenab-ı Allah, hem bu dünyada hem de Ahirette bunun cezasını vermesini temenni ederim.Bu sebepten dolayı Kırşehir'de AK Parti'ye kırgın ve küskün olanlar ile MHP kanadından da hiçbir kimse çıkıp da bunu dilekçe edip savcılığa bildirmemiş.Yani MHP resmen şu anda AK Parti'nin yapmış olduğu haksızlıklara ortağımızdır diye göz yummasını, esefle karşılıyorum ve ülkücü harekete yakıştıramıyorum.Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ve bir insan olarak tüyü bitmemiş yetimlerin, fakirin ve fukaranın hakkını yiyenlerin cezasını en kısa zamanda almasını ve bunu da görmeği Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (7 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Deli kaymakam
(13.08.2023 10:20 - #1989)
Helal olsun Adnan abimize, çiçekdağı halkı kör sağir olmuş yapilan yolsuzluklara haksızlıklara seyirci kalmaktadir. Belediye başkanı geçmiş dönemlerde Ak parti ilçe başkanlığı yaptığı ve 2018 yerel secimlerinde'de Ak partiden belediye başkanı seçildiği için hükümet kanadında gerek millet vekili gerek bakanlar olmak üzere bir çok bağlantısını kullanarak halka hizmet icin oturduğu koltuğu kendisinin ve cevresinin çikar ve menfaatleri için kullanmış ve kullanmaktadır.Belediyeye doldurduğu liyakatsiz imar ve fen işleri personeli ne deprem ne doğal afet riskini gözetmeden imar ve parselizasyon çalışması yapmıs. Adeta çiflik arazisi gibi bir çok şahıs 1 er 2 şer dönüm arazi sahibi olmustur. Bu arazilerin bir kısmı dolgu toprakla doldurulmus önümüzdeki yerel secimler beklenerek secim öncesi alinanacak insaat ruhsatları ile binalar insa edilecektir. Vatandasin canı hiçe sayılmaktadır.kirsehir çevre sehircilik müdürlüğü bu usulsüzluklere seyirci kalmaktadir. yeni mahalle fevzi cakmak fatih mahalesinin durumu içler acısı ne doğru dürüst yol ne aydınlatma nede sağlıklı su bulunmamaktadir. Kaymakamlık ikna edilerek sapa sağlam hükümet konaği yıkılmış içinde 10 memurun çalıştığı bina yeniden yapilarak devlet milyonlarca lira zarara uğratılmıştır. Belediyeye hizmet yapilmasi icin iller bankasindan ve hükumetten ayrilan ödenek Ayrica belediyenin toplamis oldugu su emlak çevre temizlik vergileride çarçur edilmiştir. ilcemizdeki bürokratik kurumlar adeta hasan hakan oğlu ve yandaslarina çalışmaktadır. Sosyal yardimlasma vakfindan milli egitim müdürlüğüne kadar Hasan hakan oğlunun talimatlari ile iş görülmektedir. Vatandaş kamu kurumlarında azar işitir hale gelmiş şımarıklık liyakatsizlik almıs basini gitmistir. Bu çürümüşlüğe bir son verilmelidir. Valilik görevini yaparak ilçemizdeki kamu kurumlarini denetlemeli müfettişler görevlendirmelidir. Ayrica sayistay müfettişleri belediye ile ilgili iddialari arastirmali ve raporlarini hükümete sunmalidir.
Çiçekdağlı Bu anlattıklarına kalben inanıyormusun sen beynini yemişsin dediğin gibi bir durum olsa adamı zıplatırlar beyinsiz asker seni işiniz gücünüz iftira eğer o kadar erkekseniz ben adayım diyip çıkın meydana oy isteyin belden aşağı siyaset yapmakla olmaz çapsızlar
Deli kaymakam Hain Fetö örgütünün sözde hakim ve savcilarinin dün ergenekon kumpasi ile yargiladiğı hapse attirdiğı intihara sürüklediği serefli Türk subaylarinin ahları bugün çiktiysa,merak etme bu fakir halkın vergilerini çarçur eden, devleti zarara uğratan görev yaptığı kurumu babasından miras kaldığini sananlardan da bu ahlar çıkacak bu hesaplar sorulacaktir....
Adnan Bir Türk müslüman olarak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ve Muhsin Yazıcıoğlu nun gardaşı olarak duyduklarını araştırdım mutmain oldum ve dilekçeyi verdim Kırşehir ve ilçeleri ve Çiçekdağı halkıda bunu saygı ile karşılıyacağını umuyorum insan olan insanlık görevini yapana destek olur NEREDE CHP MHP BBP İYİ DEVA GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANLARI İLÇE BAŞKANLARI NEDEN SESİZ KALIYORLAR ?????
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
40
(14.08.2023 12:39 - #2016)
kimi kime şikayet ediyorsunuz..ha bide sonuç çıkacağına inanmak basit tabiriyle hayalcilik
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Kırşehir li
(14.08.2023 21:12 - #2027)
Seher Ünsal, içişleri bakanlığında müfettiş ister her halde,
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Satı Kokluk
(15.08.2023 19:10 - #2049)
Zaten partiye giren ülke derdinde degilki cebinin derdinde .derdi ülke olan geldiğinde yasatilmiyor.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
reis
(15.08.2023 19:30 - #2051)
bir yigit çıktı sonununda
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
ömer ali
(17.08.2023 10:14 - #2082)
helal
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sade vatandaş
(21.08.2023 02:42 - #2181)
Slogan a gel tam da dedikleri gibi yaparsa akp yapar diyorlar ya hani nokta atışı yapmışlar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.